Cum arată Oana Ciocan machiată și îmbrăcată provocator. Imagine rară cu iubita lui Jador

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Oana Ciocan, iubita lui Jador, machiată și îmbrăcată provocator. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Ciocan și Jador trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva săptămâni despre care fanii au aflat prin intermediul show-ului TV, Survivor All Stars. Până acum însă, telespectatorii au văzut-o, de cele mai multe ori, nemachiată pe micile ecrane, astfel că recent a atras toate privirile cu noul ei look!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Ciocan și Jador sunt destul de discreți cu povestea lor de dragoste și nu se expun foarte des împreună. Totuși, atât el, cât și ea, sunt destul de activi pe rețelele de socializare. Recent, Oana Ciocan a postat o fotografie de senzație, într-o rochie sexy și provocatoare, dar și cu un make-up intens și coafată, așa cum fanii nu au avut ocazia să o vadă pe micile ecrane la Survivor All Stars.

jador-si-oana-ciocan-2jador-si-oana-ciocan-2

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur”

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul: „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!”

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție, după ce au fost eliminați

Citește și: A murit Eric Carmen, artist cunoscut pentru hiturile „Hungry Eyes” și „All By Myself”. Fostul solist al trupei Raspberries avea 74 de ani

Cum arată Oana Ciocan machiată și îmbrăcată provocator

Oana Ciocan și-a lăsat marea comunitate de fani fără cuvinte cu pozele postate pe rețelele de socializare de la un eveniment special. Ce-i drept, Jador are cu ce să se laude. Are o iubită frumoasă, atât când este nemachiată, și cu atât mai mult când se aranjează. De asemenea, concurenta de la Survivor All Stars se bucură și de o siluetă demnă de invidiat, iar rochia cea crăpată pe picior, cu care s-a afișat, îi venea perfect și îi punea formele în evidență.

Așa cum era de așteptat, cei care o urmăresc au reacționat imediat și au luat secțiunea comentariilor cu asalt, unde iubita lui Jador a primit numeroase mesaje frumoase și complimente.

Jador, mărturisiri neașteptate despre Oana Ciocan: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna'

Jador nu s-a ferit să spună că este îndrăgostit nebunește de Oana Ciocan, care s-a și mutat la el la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. E clar că dragostea dintre ei este una mare, mai ales după declarația de iubire pe care cântărețul i-a făcut-o în fața tuturor, cât și după cererea în căsătorie venită în mod spontan.

„Femeia mea, aș vrea să îți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamea, stresul și neacceptarea oamenilor nu reprezintă o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și, în sfârșit, mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea.

Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa ți le dedic ție. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă, căci mi se cuvine. Am mare încredere în tine, pentru că atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și îmi e dor de tine’, a spus el.

Mai mult decât atât, i-a scris și o scrisoare, pe care i-a citit-o chiar la Survivor All Stars și a și cerut-o în căsătorie, în fața tuturor, chiar dacă nu au o relație de lungă durată în spate.

„Ştii că eu nu sunt capabil să scot cuvinte frumoase pe gură pentru că mi-e ruşine, aşa că am scris. După ce o citeşti, o arzi. (În spate: Eu de multe ori în loc să îi spun că o iubesc, îi spun că e grasă. Mi-e ruşine să vorbesc frumos, nu ştiu de ce. Îmi e ruşine să spun te iubesc, eşti fata cu care îmi doresc să am copii)’, a spus Jador, la Survivor All Stars.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton