Cum arăta Oana Roman acum 15 ani. Era blondă și se machia strident: „Am găsit poza asta”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman a trecut prin majore schimbări fizice de-a lungul anilor. A slăbit peste 20 de kilograme și merge regulat la tratamente corporale, punctând că îmbunătățirile la nivelul imaginii nu le-a făcut pentru că ar fi fost complexată de greutatea ei. Oana Roman a răscolit prin amintiri și a publicat o fotografie cu ea de acum 15 ani, pe vremea când era blondă. Iată cum arăta atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a trecut prin mari schimbări de look în ultimii ani. Puțini și-o amintesc când era blondă și tunsă scurt, însă cuprinsă de nostalgie, vedeta a publicat o fotografie din perioada respectivă. Din 2019 și până acum, fiica lui Petre Roman a slăbit peste 20 de kilograme, doar cu ajutorul unei alimentații echilibrate și a tratamentelor corporale. A spus că nu a apelat niciodată la injecții cu botox sau acid hialuronic, asta pentru că a moștenit o genă bună și este adepta naturaleții.

oan11oan11

Citește și: Catinca Roman, după abuzurile semnalate de Oana Roman în relația cu Marius Elisei: „Femeile se feresc să vorbească despre asta. A făcut bine'. Care este relația celor două acum

Citește și: De ce nu și-a refăcut Oana Roman viața amoroasă încă, la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei: „O să fiu atentă, să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare'

Citește și: Cum arată vila de lux a Oanei Zăvoranu. Vedeta are casa plină de oglinzi, vasul de la toaletă cu luminițe colorate și televizor în baie

Citește și: Magicianul Robert Tudor a filmat un hoț român în timp ce voia să-i fure portofelul, în Madrid: „Era cu mâna în buzunarul meu”. Între timp a aflat și numele hoțului!

Cum arăta Oana Roman acum 15 ani. Era blondă

Oana Roman a publicat în mediul online o fotografie din perioada când era blondă, cu 15 ani în urmă. Era tunsă scurt, machiată strident și aranjată, probabil pregătită pentru o ieșire sau o apariție televizată. În anii următori, Oana Roman s-a vopsit roșcată și abia mai târziu a revenit la culoarea ei naturală, fără extensii de păr.

„Am găsit poza asta de când eram blondă… acum vreo 15 ani', a scris vedeta.

Într-un interviu pentru Ego Life, Oana Roman s-a declarat o adeptă a naturaleții: „Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu, la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenul pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața.

Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură'.

Ce intervenție estetică vrea să-și facă Oana Roman

Deși nu este adeptă a intervențiilor estetice, Oana Roman spunea, cu ceva timp în urmă, că și-ar dori să topească prin injectare grăsimea din gușă, fiind unul dintre complexele ei.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus', a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton