Cum arată Oana Roman în costum de baie la 48 de ani: „Mă simt împlinită și...”. Și-a etalat silueta pe litoralul românesc

.

Cum arată Oana Roman în costum de baie la 48 de ani. S-a dat startul la vacanță și pentru Oana Roman, care a petrecut câteva zile însorite și frumoase la mare. Vedeta nu doar că s-a bucurat de aer curat, liniște și relaxare, ci și-a etalat și silueta pe litoralul românesc. Ba mai mult, s-a fotografiat în costum baie și a urcat imediat pozele pe rețelele de socializare, pentru a împărtăși momentele din viața ei și cu cei care o urmăresc pe Internet!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

De-a lungul anilor, Oana Roman s-a confruntat de mai multe ori cu kilogramele în plus, mai ales după nașterea fiicei sale, însă a făcut eforturi mari pentru a slăbi. Multă vreme a fost criticată pentru aspectul ei fizic, însă vedeta nu a băgat în seamă comentariile răutăcioase din partea haterilor, ci din contră, au motivat-o pentru a arăta bine!

whatsapp-image-2024-07-12-at-10.14.56-1whatsapp-image-2024-07-12-at-10.14.56-1

Citește și: Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei: „Uite cum nu dorm de supărare! De ce oare să faci așa ceva? De ce? Dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să…”

Citește și: Oana Roman, adevărul despre facultatea din Franța, după ce a fost acuzată că nu a studiat, de fapt, la Sorbona: „Eu am făcut o școală de înalte studii, cu sistem diferit, care face parte din Sorbona”

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihaela Geoană despre posibilitatea de a ajunge Prima Doamnă a României: „Eu o să fiu tot cea care sunt indiferent de decizia lui, cred că poți să fii tu însuți în orice poziție'

Cum arată Oana Roman în costum de baie la 48 de ani

Acum, Oana Roman are cu ce să se laude! Așa cum spune chiar ea deseori pe rețelele de socializare, a slăbit considerabil în ultima vreme, iar acum se poate afișa în costum de baie, fără a mai ezita vreo clipă. Nu a stat deloc pe gânduri când a mers la mare, pe litoralul românesc, și a postat o serie de poze cu ea într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care-i venea foarte bine. Fanii au sesizat imediat schimbarea, iar pentru hateri, Oana Roman a postat de-a lungul timpului mai multe poze în care se vede evoluția ei privind kilogramele în minus.

„Iubesc marea cu pasiune! E locul în care ma simt acasă, ma simt împlinită și fericita. Voi sunteți mare sau munte?', a scris Oana Roman la postarea de pe Instagram.

Oana Roman, în vacanță cu fiica după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio definitiv în urmă cu aproximativ 10 luni, astfel că de atunci fiica pe care o au împreună, Isabela, stă în permanență cu vedeta. Din declarațiile ei, se pare că fostul soț nu are o relație tocmai bună cu fata lor, ci din contră, vorbesc foarte rar, ceea ce o face să sufere mult pe Isabela. Totuși, fiica lui Petre Roman încearcă să o mențină mereu ocupată cu activități educative, care-i și plac, dar totodată și să petreacă timp de calitate împreună, prin diferite vacanțe. De data aceasta, cele două au bifat încă o vacanță mamă-fiică, pe cinste!

Oana Roman, declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare

Reamintim însă, că la începutul verii, aflată la mare, Oana Roman și-a luat toți fanii prin surprindere, după ce a postat o poză la InstaStory în care apare alături de un bărbat, căruia nu i se vede însă chipul. Internauții s-au gândit dacă nu cumva el este noul iubit al Oanei Roman și, totodată, cel care îi ține companie în vacanță.

„Să vă explic o treabă, dragilor ziariști, dragilor femei fără preocupări! Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place! Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa.

Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic. Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…’, a transmis Oana Roman pagina ei de Instagram, după valul de reacții cu poza postată pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton