Cum arată Oana Sîrbu, la 54 de ani. Artista și-a surprins fanii prin ultima sa apariție

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Oana Sîrbu, la 54 de ani. Deși susține că ultimii ani i s-au adăugat pe chip și corp, actrița arată senzațional. Prin ultima sa apariție televizată, aceasta și-a luat fanii prin surprindere. Îndrăgita artistă a susținut că nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta, ci se bucură de genele moștenite de la „oameni supli și longevivi'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Sîrbu a fost invitată la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani', unde a fost complimentată pentru felul în care arată. De-a lungul carierei, actrița a fost recunoscută pentru talentul său, dar și pentru frumusețea incontestabilă. În urmă cu câteva luni, aceasta le-a dezvăluit fanilor câteva secrete prin care se menține într-o formă de invidiat. Actrița din „Liceenii' a recunoscut, totuși, că nu face prea multe sacrificii, însă a adoptat câteva schimbări în ceea ce privește alimentația și rutina de îngrijire a pielii.

oana-sirbu-1oana-sirbu-1

Invitată la matinalul difuzat pe Antena 1, actrița a surprins prin felul în care arată și prin energia debordantă. Iată cum arată Oana Sîrbu, la 54 de ani!

Citește și: Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 53 de ani:„Am început să…'

Citește și: Oana Sîrbu, după moartea părinților:„Trebuie să trec prin tumultul acesta care…'

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță:„Nu mă așteptam să spui așa ceva…'

Citește și: Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Ce alți concurenți mai apar în show-ul de la PRO TV

Cum arată Oana Sîrbu, la 54 de ani

Îmbrăcată într-o rochie neagră, Oana Sîrbu a uimit pe toată lumea prin ultima sa apariție televizată. Aceasta are o talie de invidiat, iar ridurile abia și-au făcut apariția pe chipul său. Frumoasa artistă și-a păstrat același aer, lucru pe care îl sesiza chiar ea, în urmă cu puțin timp.

Nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același «aer». Încă.  Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru', a declarant Oana, pentru ego.ro.

Cum regim alimentar are artista

Oan Sîrbu a mărturisit că este adepta fructelor și legumelor, în detrimentul cărnii, pe care o consumă rar. În mai multe rânduri, aceasta a susținut că nu crede în înfometare și că regimul său alimentar este unul armonios.

„Mănânc fructe, în general, prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte', a declarat ea, acum câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

Oana Sîrbu este adepta mișcării fizice

Un detaliu mai ăuțin cunoscut din viața artistei este faptul că a fost la un pas de a devenit sportivă de performanță, însă a renunțat din cauza problemelor de sănătate. În prezent, aceasta practică fitness și merge la masaj.

„Am făcut înot și atletism de performanță. Aș fi vrut să fac balet. Pentru că am avut un suflu sistolic, adică inima mea obosește foarte repede, nu am putut să fac sport de maximă performanță și susținere. Practic fitness și orice tip de masaj – de relaxare, chinetic, reflexoterapie, de drenaj limfatic', a spus aceasta.

Sursă foto: Facebook & Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton