Cum arată părinții Iustinei Loghin de la Insula iubirii. Iubita lui Cornel, imagini rare cu mama și tatăl ei

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată părinții Iustinei Loghin de la Insula iubirii. Iustina și Cornel formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula iubirii, sezonul 8. Datorită declarațiilor controversate ale tinerei, internauții se pare că au manifestat un mare interes față de ea, fiind curioși să afle cât mai multe lucruri legate de viața ei personală. Astfel, mulți s-au bucurat să vadă cum arată părinții ei. Iată ce poze a postat concurenta, mai demult, cu mama și tatăl ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum arată părinții Iustinei Loghin de la Insula iubirii. Iustina Loghin se numără printre concurentele din noul sezon Insula iubirii, ce a debutat pe 15 iulie. Încă din primul episod, tânăra a stârnit numeroase reacții în rândul telespectatorilor și al internauților, cu declarațiile ei referitoare la relația sa cu Cornel, partenerul cu care a venit în emisiune.

iustina-insula-iubirii-1-2iustina-insula-iubirii-1-2

La testimonialele de la Insula iubirii, Iustina Loghin povestea că și-a făcut mai multe operații estetice de când este într-o relație cu Cornel, de meserie antreprenor. Intervențiile estetice la care a apelat sunt rinoplastia și implantul mamar, ce au fost, spune tânăra, cadouri din partea iubitului ei. Așadar, până la vârsta de 26 de ani, a trecut prin două operații de acest tip.

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat…'. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. A accesorizat-o cu o geantă mai scumpă decât ținuta

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă mama Caterinei, noua iubită a lui Alex Bodi. E ireal de frumoasă și zici că sunt surori

Cum arată părinții Iustinei Loghin de la Insula iubirii

Iustina Loghin a păstrat pe rețelele sale de socializare imagini cu ea realizate înainte să-și facă operații estetice. În pozele respective, concurenta de la Insula iubirii avea un look diferit, cu părul scurt și blond, acum optând pentru o nuanță de șaten și părul mai lung.

Tot în pozele sale vechi de pe Facebook găsim și câteva imagini cu Iustina Loghin și părinții ei. În fotografii, concurenta de la Insula iubirii este foarte apropiată de mama și tatăl ei, semn că are o relație foarte bună cu aceștia. Vedeți pozele în GALERIA FOTO.

„Apreciez la Cornel bunătatea lui, comportamentul lui față de mine, pot să spun că și faptul că-mi face cadouri mereu, cum ar fi bijuteriile… Pot să zic de operații, da? Păi, astea sunt cadouri mari, până la urmă. Cum ar fi, rinoplastie, implanturi mamare…

Cred că și-a dorit lângă el o femeie care să arate bine, așa, cum îi place lui. Cred că și-a dat și el seama că am nevoie de niște îmbunătățiri’, a zis Iustina Loghin la Insula Iubirii.

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit, după Insula iubirii

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit după Insula iubirii și așteaptă un copil. În emisiune, aceștia spuneau că şi-au făcut deja primele jurăminte, după un an de relaţie, și că stabiliseră deja nunta. Așadar, se pare că aceștia au rămas împreună după încheierea filmărilor.

Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele!’, a dezvăluit Iustina la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii.

Tot la casting, aceștia au povestit cum a fost cererea în căsătorie.

Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: „Oare are pe cineva mai drag decât mine?!„, a dezvăluit Iustina, iar Cornel a adăugat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton