Cum arăta Radu Vâlcan pe vremea când juca în telenovele. Prezentatorul de la Insula iubirii a apărut în ipostaze fierbinți cu Mădălina Drăghici, în serialul Iubire și onoare

.

Cum arăta Radu Vâlcan pe vremea când juca în telenovele. Radu Vâlcan este de departe unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. A debutat, însă, ca actor și a avut, de-a lungul timpului, numeroase apariții wow. Fanii săi își aduc și acum aminte de ipostazele fierbinți cu el și actrița Mădălina Drăghici, în serialul Iubire și onoare. Iată de ce nu mai apare în telenovele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cum arăta Radu Vâlcan pe vremea când juca în telenovele. Până la cei 47 de ani ai săi, Radu Vâlcan s-a făcut remarcat în televiziune, atât ca actor, cât și ca prezentator. În prezent, el este gazda show-ului Insula iubirii, de la Antena 1, dar în trecut a avut și alte apariții demne de ținut minte. În trecut, soțul Adelei Popescu juca în telenovele și făcea furori în rândul admiratoarelor cu rolurile sale celebre.

radu-valcan-telenovele-1radu-valcan-telenovele-1

Acum 14 ani, în 2010, Radu Vâlcan făcea echipă cu Mădălina Drăghici în serialul Iubire și onoare. Din distribuție au făcut parte și Diana Dumitrescu, Marin Moraru, Maia Morgenstern. Pelicula spunea povestea iubirii dintre un arab și o româncă, iar Radu Vâlcan și Mădălina Drăghici erau protagoniștii.

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune”

Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta”

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă războiul cu impresarul Doru Gușman: „Nu mă las până nu recuperez tot din casa lui Gușman, unde Petrică a locuit în ultima parte a vieții” / Au trecut aproape trei ani de la moartea artistului

Citește și: Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi

Cum arăta Radu Vâlcan pe vremea când juca în telenovele

Radu Vâlcan interpreta rolul șeicul Amir bin Hussein el Jisr, fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducătorul micului și bogatului emirat al luminii, Beled el Nur, un bărbat bogat, posesorul a mai multor mine de diamante. Brunet, înalt și misterios, Amir avea femeile la picioare, dar se îndrăgostește iremediabil de Ilinca Stuttman (Mădălina Drăghici), o tânară româncă de 23 de ani din Constanța.

„Nu e un rol usor, mai ales ca eu sunt la inceput de drum in acest domeniu, al actoriei. Amir are multe umbre in suflet dar si loc suficient pentru multa dragoste si incredere in cei din jur. Isi iubeste parintii, o iubeste pe Ilinca sincer si din toata inima, este capabil de sentimente puternice. Este un personaj greu de jucat dar am dorinta sa-l fac credibil si iubit de cei de acasa', spunea Radu Vâlcan la acea vreme, despre rolul lui din Iubire și onoare.

În cele nouă luni de filmări, Radu Vâlcan și Mădălina Drăghici au apărut în mai multe ipostaze romantice și „fierbinți'. La acea vreme, soțul Adelei Popescu avea 37 de ani și era, la fel și acum, un bărbat șarmant. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

De ce Radu Vâlcan refuză să mai apară în telenovele

Radu Vâlcan a spus de ce refuză să mai apară în telenovele. Prezentatorul emisiunii Insula iubirii susține că nu duce dorul zilelor când juca în telenovele. Soțul Adelei Popescu a declarat acum ceva timp că, deși a primit propuneri, niciun scenariu nu i-a fost pe plac. Vâlcan este foarte entuziasmat în schimb de noul său proiect, filmul Retreat Vama Veche, în care joacă alături de soția sa, Adela Popescu.

„Nu mi-a lipsit absolut deloc. Mereu primesc propuneri, dar nu mai cred în, cum se zice, industria asta. Pentru că nu mai cred în scenarii. Este o criză de povești reale, firești, ori eu nu am răbdare să accept orice. Cunosc și sunt recunoscător, dar îmi place să joc pe scena mea din… parc, în ritm alert.

În ultimii ani am jucat în câteva spectacole de teatru, chiar alături de Răzvan Fodor. Regizorul Petre Năstase ne-a propus, am citit scenariul, am acceptat. Am acceptat pentru Petre, pentru că este altceva, ceva în care cred

Urăsc personajul meu, mi se pare mai mult decât obositoare viața, contextul său. Nu vreau să stric surpriza, dar am avut șansa să joc altăuri de actori foarte talentați și darnici la filmare. Le mulțumesc și aici!’, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Libertatea, acasatv.protv.ro, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton