Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei. Era blondă, cântărea peste 100 de kilograme și purta ținute excentrice

 Ifrim Georgiana
.

De la primele apariții televizate și până în prezent, când jurizează emisiunea „Bravo, ai stil!', Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare uluitoare. Vedeta TV a slăbit zeci de kilograme, a recurs la câteva intervenții estetice, iar o evoluție majoră se poate remarca și la nivelul stilului vestimentar. Iată imaginile cu Raluca Bădulescu la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu, excentrică și debordant de sinceră, are 49 de ani și este absolventă a Facultății de Litere, în cadrul Universătiții București. Înainte să devină parte din peisajul de showbiz autohton, jurata de la „Bravo, ai stil!' a predat limba română la un liceul din Capitală, timp de 3 luni. Ulterior, Raluca Bădulescu a lucrat 8 ani într-o companie petrolieră, la departamentul de import-export. Pasionată de modă era încă de atunci, astfel că, în 2016, a fost cooptată în proiectul „Bravo, ai stil!', de la Kanal D.

ral20ral20

Citește și: Raluca Bădulescu are un dressing demn de o vedetă de la Hollywood: „Prefer un obiect vestimentar foarte scump, decât o vacanță”/ INTERVIU

Citește și: Ce cadou i-a cerut Raluca Bădulescu iubitului ei, de Crăciun: „Merg și surprizele, dar mai bine să fim organizați. Eu îmi doresc…'

Citește și: Joel Fenelon, bunul prieten al Anamariei Prodan, s-a sinucis la Dubai. Multimilionarul ar fi fost bolnav de cancer: „Drum lin printre stele…'

Citește și: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă”. Oana Roman este și acum afectată de jignirile primite când a pozat gravidă, sumar îmbrăcată

Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei

Puțini își amintesc primele apariții televizate ale Ralucăi Bădulescu. Pe atunci, jurata de la „Bravo, ai stil!' era la fel de evervescentă, însă cântărea peste 100 de kilograme și avea probleme de sănătate. Cu peste 10 ani în urmă, Raluca Bădulescu era blondă, purta ținute colorate, puternic accesorizate, iar aparițiile ei nu puteau fi trecute cu vederea la evenimentele mondene. În 2013, Raluca Bădulescu a luat decizia de a-și mișcora stomacul, iar în urma intervenției a slăbit peste 70 de kilograme.

„Înainte de a face această intervenție, aveam analizele dezastruase. Acum analizele mele sunt excepționale. Inițial, această operație am făcut-o strict din motive de sănătate, pentru că aveam aproape 40 de ani și ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Chiar dacă mă simțeam bine așa, nu mă mai puteam ține după copil, nu mai puteam merge în vacanțe împreună. Interveneau probleme de sănătate foarte grave.

Eu în prima lună slăbisem 20 de kilograme, am pornit de la 121 de kilograme, acum am cam 57-58 constant. Nu țin regim, însă mănânc de 20 de ori pe zi, o cantitate foarte mică de mâncare. Orice mănânc pentru că sunt foarte pofticioasă, uite de exemplu dacă vrei să mănânci paste, mănânci două furculițe, dacă vrei să mănânci pizza, mănânci o felie, nu o pizza. Mănânc și dulciuri, în general mănânc grătar, pentru că îmi place foarte mult. Aș vrea să trec la un meniu vegetarian pentru că îmi doresc, dar încă nu mi-a ieșit lucrul acesta. Pentru că ador animalele', explica Raluca Bădulescu, cu ani în urmă.

Ce operații estetice are Raluca Bădulescu

După ce a slăbit considerabil, Raluca Bădulescu și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor și una pentru îndepărtarea excesului de piele. S-a zvonit în presă că toate procedurile ar fi costat-o aproximativ 30.000 de euro.

„Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională. Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie. Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă. Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper., a spus vedeta la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Raluca Bădulescu, despre stilul ei vestimentar

Raluca Bădulescu spune că stilul ei vestimentar îi reflectă personalitatea excentrică. Jurata de la „Bravo, ai stil!' a recunoscut că nu urmează trendurile care „bântuie piața' și rămâne fidelă ținutelor colorate, cu multe accesorii.

„Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați', a spus Raluca Bădulescu pentru Revista VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton