Cum arată resortul de lux unde stau concurenții și ispitele de la Insula Iubirii: „Va fi dezmăţ aici”. Filmările au avut loc în Thailanda

 Ifrim Georgiana
.

În scurt timp, va avea loc debutul celui mai nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii', marca Antena 1. Potrivit formatului emisiunii, cinci cupluri vor petrece 21 de zile în două resoturi de lux din Thailanda, acolo unde își vor pune la încercare sentimentele. Până la difuzarea primului episod, producătorii show-ului au dezvăluit numele ispitelor feminine și masculine, care au făcut deja cunoștință cu viitorii concurenți. Iată cu ce impresii au rămas și cum arată resortul unde au avut loc filmările!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1 aduce în atenţia telespectatorilor noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator.

re9re9

Au venit la Insula iubirii ca să îşi supună relaţia celui mai dur test care poate exista: separaţi de partener, în intimitate periculoasă cu ispita, pe insula care va da în vileag adevărul despre relaţiile lor.

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și: Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Are 27 de ani și e model OnlyFans

Citește și: Tristan Tate, prima reacție după ce a fost trimis în judecată, alături de fratele lui, Andrew: „Aceste 15 luni au fost un iad”

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, finalist Chefi la Cuțite 2023. S-a mutat în Anglia la 20 de ani: „Ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ”

Cum arată resortul unde stau concurenții și ispitele de la Insula Iubirii

Concurenţii celui de-al şaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii' vor fi expuşi celor mai dulci şi mai primejdioase provocări, la care nici măcar nu s-ar fi gândit. Filmările au început deja, iar concurenții și ispitele au făcut cunoștință, fiind invitați să exploateze resorturile în care vor timp de 21 de zile.

„Chiar nu mă aşteptam ca noi să cunoaştem vila băieţilor, preferam să nu o cunosc!', a mărturisit Bianca, partenera lui Marius, în timp ce Ema, partenera lui Răzvan a catalogat direct: „Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!'.

Uşor nu le-a fost deloc nici băieţilor din cuplu să vadă locul în care partenerele lor vor porni în aventura extremă alături de ispite.

„Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!', va adăuga Radu Vâlcan.

Filmările emisiunii „Insula Iubirii' au loc în Thailanda

Filmările pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii' s-au desfășurat în Natai Beach Resort, Phuket, Thailanda. Resortul este situat pe malul nisipos al plajei Natai și pune la dispoziția turiștilor facilități de lux și vedere la mare.

Odată ajunşi în resorturile spectaculoase, concurenţii vor conştientiza mai mult ca niciodată că de-acum înainte, nimic nu va mai putea stăvili tsunami-ul de evenimente, încercări, decizii şi sentimente, că emoţiile vor prelua controlul, iar adrenalina va atinge cote înalte. Cum vor reacţiona aceştia, telespectatorii vor putea urmări joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, în primele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton