Cum arăta Ruby la începutul carierei. Avea 23 de ani când a pozat goală în Playboy: „Mă simt bine, frumoasă și sexy”

 Ifrim Georgiana
.

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a debutat în muzică în urmă cu mai bine de un deceniu. Din momentul când a lansat prima ei piesă, „Touch me', artista a trecut printr-o transformare majoră la nivelul imaginii și a recunoscut că a apelat la intervenții estetice. Iată cum arăta Ruby atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ruby activează de ani buni în industria muzicală din România și a înregistrat un succes imens după lansarea hit-ului „Stinge lumina'. Artista este originară din Medgidia, iar pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o în copilărie. A absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti, secţia Arta Actorului, iar mai apoi a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs și este prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.

ru19ru19

Citește și: Ruby, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: „E ceva ce mi-am dorit, am puțină burtică atunci când…”

Citește și: Cristi Mitrea, despre bătaia cu Ruby din filmul Băieți Deștepți: „Mi-a dat cu foehnul în cap pe bune. De vreo trei ori”

Citește și: Loredana Chivu confirmă relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: „Suntem împreună de câteva luni, i-am cunoscut și fetița”. Cum a reacționat cântăreața

Citește și: Rugăciunea pe care o spune Saveta Bogdan, în gând, înainte să zboare cu avionul: 'În mâinile Tale îmi încredințez…' Ce a pățit recent / EXCLUSIV

Cum arăta Ruby la începutul carierei

Ruby, 35 de ani, a susținut primul concert într-un club din Germania. În 2010, artista avea să lanseze primul ei single, „Touch me', care a înregistrat un succes imens în Turcia. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul disc single în limba română, „Stinge lumina', produs de Alex Velea și HaHaHa Production.

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Ma duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. (…) Întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial… am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost langa mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fara ea', a povestit artista, cu ceva ani în urmă, pentru Antena Stars.

Ce operații estetice are Ruby

Încă de la debutul muzical, Ruby s-a remarcat și prin atuurile sale fizice. Cântăreața a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului, respectiv două operații de rinoplastie, o augmentare mamară și tratamente cu botox și acid hialuronic. În 2015, Ruby și-a pus fațete dentare pentru că și-a dorit un zâmbet impecabil.

„Mi-am făcut două operații de rinoplastie. Una după ce am împlinit 18 ani, pentru că aveam un nas mare și strâmb. Îmi pare foarte rău că mi-am făcut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am așteptat foarte mult să fac 18 ani ca să-mi fac rinoplastie.

Pasul acesta mi-a schimbat percepția despre mine. A doua operație la nas am făcut-o acum 2 ani și puțin, pentru că am simțit că este loc de mai bine. Îmi place mult pentru că arată natural.

Arată de parcă l-aș avea eu de o viață. Mi-am pus acid hialuronic în buze, dar rău am făcut. Arătam ciudat rău și arătam rău', a declarat Ruby.

Ruby a pozat complet goală în Playboy

În vara lui 2012, Ruby a apărut complet goală în Revista Playboy. Pe atunci, artista se afla la începutul carierei și avea doar 23 de ani. Pictorialele sexy au stârnit imaginația bărbaților pe atunci și i-au adus mai multă celebritate.

,,Faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără', a declarat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton