Cum arată Sarah, fiica Ancăi Serea, la 15 ani: „Mă iartă de fiecare dată când uit să-i dau bani de buzunar”

.

Cum arată Sarah, fiica Ancăi Serea, la 15 ani. Pe 2 februarie, soția lui Adi Sînă a împlinit vârsta de 42 de ani. Cu această ocazie, fosta prezentatoare de la Prima TV a făcut o ședință foto specială, alături de fiica ei cea mare. În dreptul imaginii postate pe Facebook, aceasta a scris o descriere emoționantă despre relația pe care o are cu Sarah. Se pare că adolescenta nu se dă în vânt după aparatul de fotografiat, însă a făcut o excepție de aniversarea mamei sale. Iată cum au fost surprinse cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Anca Serea are o familie numeroasă și se ocupă de creșterea celor șase copii alături de soțul ei, Adi Sînă. Fosta prezentatoare are doi copii din căsnicia cu Filip Poplingher, respectiv David și Sarah. În prezent, băiatul cel mare este plecat în Olanda, fiind student la una dintre cele mai bune facultăți de Filosofie din Europa. Recent, Anca Serea a postat o imagine rară cu fiica ei cea mare, Sarah. Adolescenta a împlinit 15 ani în luna august și rareori apare în imaginile de familie postate de mama ei.


Cum arată Sarah, fiica Ancăi Serea, la 15 ani. Prezentatoarea de la Prima TV a recunoscut că viața cu cinci copii nu este deloc ușoară, însă dispune de ajutorul unei bone și a unei menajere. Cu toate acestea, șatena gătește zilnic și este foarte implicată în treburile casnice, așa că o bună organizare este esențială în familia acesteia.


Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…'. Cum a surprins-o Adi Sînă la miezul nopții

Citește și: „Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…'. Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Citește și: Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: „Eram și cu fetița'


Citește și: Premiile Grammy 2023, lista câștigătorilor. Beyonce a primit cele mai multe trofee din istoria galei

Cum arată Sarah, fiica Ancăi Serea, la 15 ani

Pe contul de Facebook, soția lui Adi Sînă a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de fiica ei. Cele două sunt îmbrăcate elegant și se țin afectuos în brațe. În dreptul fotografiei, fosta prezentatoare a dezvăluit câteva detalii despre relația cu fiica ei cea mare, dând de înțeles că diminețile în familia lor pot fi destul de agitate. Se pare că Sarah evită ședintele foto, însă a făcut o excepție cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.


„Această este una dintre rarele ipostaze în care Sarah a acceptat să facă poze cu mine și îi mulțumesc că mi-a făcut acest cadou minunat! Darul perfect de ziua mea și mă bucur foarte tare că a întregit colecția familiei noastre. Sarei îi mulțumesc și că mă iartă de fiecare dată când uit să-i dau bani de buzunar ori de câte ori pleacă la liceu dimineața devreme, dar pentru aceste întâmplări am găsit soluția perfectă!’, a transmis vedeta.


„Mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot’

Într-un interviu pentru Viva!, Anca Serea a vorbit despre modul în care își organizează programul cu cei cinci copii. Fosta prezentatoare susține că s-a obișnuit cu o anumită rutină și nu consideră că face ceva deosebit în comparație cu alte mame.

„E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc, deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă.


Acestea sunt cele mai frecvente întrebări, cum mă descurc. Ba chiar a început să fie clișeică întrebarea aceasta… ca și răspunsul meu. Mie nu mi se mai pare că fac nimic special. Ei fac parte din rutina mea, din obișnuința mea și îi iubesc. Și atunci când iubești ceva sau pe cineva nu ți se mai pare că faci un efort’, a susținut aceasta.

Sursa foto: Facebook