Cum arată și cu ce se ocupă acum Doina Veleanu din trupa Spicy. Fosta colegă a Laviniei Pârva s-a stabilit în Germania

 Ifrim Georgiana
.

La începutul anilor 2000, Doina Veleanu făcea furori în trupa „Spicy', alături de Lavinia Pârva. Flacăra succesului s-a stins la scurt timp, iar cele două cântărețe au decis să meargă pe drumuri separate. În timp ce soția lui Ștefan Bănică și-a continuat cariera muzicală, Doinița a renunțat la lumea mondenă și a părăsit România. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Doina Veleanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 20 de ani, trupa „Spicy', înființată de Lavinia Pârva și Doina Veleanu, a luat cu asalt industria muzicală românească datorită hiturilor „Mi-e frică, mi-e frică' sau „Aroma Dragostei'. Cele două artiste au cunoscut rapid celebritatea, însă grupul muzical s-a destrămat la puțin timp de la înființare. Lavinia Pârva a rămas în lumina reflectoarelor, însă colega ei de trupă a mizat pe discreție și s-a dedicat vieții de familie. De ani buni, Doina Veleanu este stabilită în Germania și a trecut printr-o transformare spectaculoasă.

lav12lav12

Citește și: Lavinia Pârva, super sexy în colanți după ce a slăbit 30 de kg. Cum se menține în formă soția lui Ștefan Bănică

Citește și: Lavinia Pârva, schimbare de look. Cum arată acum: 'Astăzi mi-am luat inima în dinți și…'

Citește și: Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. A avut un început greu în viață: „Îmi închiriam hainele pe vremea aia”

Citește și: Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă, la două luni după ce a devenit mamă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă. Ce se întâmplă cu copiii lor

Cum arată și cu ce se ocupă acum Doina Veleanu din trupa Spicy

După retragerea din industria muzicală, Doina Veleanu s-a dedicat vieții de familie. Timp de doi ani, fosta solistă din trupa „Spicy' a fost căsătorită cu un mangnat din Bihor, însă separarea legală s-a produs în 2007. Ulterior, și-a refăcut viața cu un medic stamolog și s-au stabilit în Germania, alături de cele trei fiice.

În urmă cu câțiva ani, Doina Veleanu susținea că intenționează să pună bazele propriei afaceri și să revină în showbiz.

„Vreau să-mi deschid propria afacere, întrucât am terminat două facultați, una de Jurnalism și alta de Management. Cred că mă voi descurca foarte bine. M-am orientat, cu siguranță nu voi reveni în industria showbiz-ului. Vreau să mai stau lângă fetița mea înca cel puțin un an”, a declarat roșcata pentru cancan.ro.

Doina Veleanu, transformare spectaculoasă de look

Odată cu trecerea timpului, Doina Veleanu și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look. Fosta membră a trupei „Spicy' a renunțat la părul roșcat și a optat pentru șuvițe blonde, care îi scot trăsăturile naturale în evidență.

În primăvara anului 2020, Doinița a devenit mamă pentru a treia oară: „Nu am fost nevoită să țin vreun regim special. Am rămas doar cu cinci kilograme, iar soțul meu mi-a spus că nu e nevoie să slăbesc. Și nici eu nu țin morțiș să fac asta. Îmi consum energia prin plimbări și cumpărături'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton