Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. De ce s-a despărțit de Vasile Grusea: „M-a făcut să bănuiesc că are pe altcineva, dormea cu telefonul sub…”

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. Filotheea Sima a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Gospodar fără pereche, sezonul 3. Aceasta a reușit să-i cucerească inima gospodarului Vasile Grusea, însă, deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, aceștia s-au despărțit după câteva luni de relație. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. Filotheea Sima a format un cuplu cu gospodarul Vasile Grusea, cel pe care l-a cunoscut în emisiunea ce a fost difuzată la Pro TV. Aceștia au ajuns, însă, la separare, la câteva luni după terminarea show-ului. Tânăra a suferit o perioadă după despărțire, dar, ulterior, s-a remontat și a făcut schimbări radicale în viața ei.

filotheea-sima-1filotheea-sima-1

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. După despărțirea de Vasile Grusea, tânăra a decis să-și facă o carieră, așa că a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară București și în prezent lucrează ca veterinar în Curtea de Argeș. Pe rețelele sale de socializare, Filotheea Sima obișnuiește să posteze imagini cu diferite animale.

Citește și: O mai ții minte pe Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche? A fost refuzată de ciobanul Marin Cazan / Cum arată acum

Citește și: Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Acum este instructor de fitness: „Nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok'

Citește și: Frații Dolănescu au câștigat procesul cu vecinii nemulțumiți, care le-au cerut despăgubiri de 20 de mii de euro. De ce au ajuns în instanță

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. În timpul liber, tânăra nu ratează nicio ocazie să călătorească. Vara trecută, aceasta a fost într-o vacanță de vis în Italia, pe insula Capri, de unde a postat mai multe imagini de colecție. În plus, nu s-a sfiit și le-a împărtășit, mai demult, internauților și câteva poze cu ea în costum de baie.

Pe lângă călătorii, fosta concurentă de la Gospodar fără pereche adoră să petreacă timpul în compania prietenilor săi. De asemenea, îi place să asculte muzică, pentru a se relaxa, dar și să meargă la diferite festivaluri.

Filotheea Sima susține că Vasile Grusea și-a schimbat comportamentul, după emisiunea Gospodar fără pereche

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. Filotheea Sima și gospodarul Vasile Grusea au decis să nu se căsătorească în timpul emisiunii în care s-au cunoscut, ci să-și mai dea ceva timp să se cunoască. Relația lor a ajuns, însă, la final după câteva luni. Potrivit spuselor ei, bărbatul își schimbase comportamentul și devenise foarte rece cu ea.

„După emisiune am continuat să vorbim, să ne vizitam. Noi tot aveam discuții și eu îi spuneam că nu prea vreau să mă mut la el și atunci am simțit că a început să se îndepărteze de mine, să fie mai rece. El trebuia să vină la mine de Crăciun, apoi să plecăm împreună la el de Revelion, dar nu a mai venit. Eu am suferit atunci, am plâns, pentru că mă atașasem de el. Mă durea ignoranța asta a lui.

Până la urmă am avut o ocazie, de Bobotează, să mă duc cu cineva până la Chirpăr (aproximativ 30 km de Noișat- satul lui Vasile Grusea). I-am spus că am putea să ne vedem, dacă vine să mă ia. Noi încă vorbeam, dar el devenise foarte rece. Inițial a zis că nu vine, că are treabă. Am rămas șocată. Până la urmă a venit, dar parcă nici nu s-a bucurat să mă vadă, nici nu m-a îmbărțișat. Parcă era alt om. Nu mă mai văzuse de trei săptămâni și nici măcar nu petrecea timp cu mine. Am vrut să le facem o vizită unor prieteni și nu a vrut. 

Am avut o discuție în care am plâns și i-am spus că nu-i înțeleg răceala și atitudinea, că până la urmă am fi putut încerca. Eram dispusă să mă mut o perioadă acolo sau să ne mutăm împreună în altă parte. Răspunsul lui a fost evaziv, încât am înțeles că a contat și părerea altor persoane în alegerea lui de a ne despărți. I-am spus atunci: „dacă persoanele de lângă tine ți-au spus să te desparți de mine și tu o faci înseamnă că dragostea ta nu a fost suficient de puternică'.

A doua zi m-a dus la Sighișoara, de unde am luat trenul. El mi-a cumpărat pizza și un buchet de trandafiri. Ne-am despărțit plângând amândoi. I-am dat un telefon din tren în care i-am spus să nu mai plângă, pentru că el a ales asta și că dacă vrea să schimbe ceva, știe unde mă găsește, eu nu o să-l blochez, nu o să-i port pică. Eu am făcut tot ce ține de mine, când am văzut că relația noastră se duce de râpă. 

Buchetul de trandafiri mă încurca teribil și pentru că nu i-am mai văzut rostul, l-am dat la o florărie în Sibiu. I-am zis să-l folosească la aranjamente, la ce vor ei. Am plâns tot drumul acela spre casă', povestea Filotheea Sima, acum doi ani, într-un interviu pentru protv.ro.

„M-a făcut să bănuiesc că are pe altcineva'

De asemenea, Filotheea a mărturisit că ajunsese să-l bănuiască pe Vasile că ar avea pe altcineva.

„Nu știu, dar când am fost la el își ascundea telefonul. I-am cerut să fac poze și a zis că nu mi-l dă. Noaptea a dormit cu el sub pernă, ceea ce m-a făcut să bănuiesc că are pe altcineva. Nu știu exact motivul răcelii lui, poate a analizat lucrurile după o perioadă și și-a dat seama că nu ne potrivim. Știa că eu nu prea vreau să mă mut acolo, poate doar o perioadă', a mai spus ea.

De ce s-au despărțit Filotheea Sima și gospodarul Vasile Grusea

Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. Tânăra susține că a fost destul de afectată de despărțirea lor, pentru că, deși a fost o relație scurtă, a fost una frumoasă.

„Chiar am plâns și am fost foarte prost dispusă câteva zile, când am văzut că nu vine și că mă părăsește fix de Crăciun, ca în melodia aia „Last Christmas'. Apoi, pe 3 ianuarie a fost ziua mea și speram să-mi facă o surpriză, dar nu a venit. Până la urmă am decis să mă duc la el să văd care-i treaba. Când am văzut că e așa rece în realitate, am zis clar că e cazul să punem punct. 

Vasile m-a cucerit prin faptul că avea foarte mult bun simț și tot felul de surprize. M-a dus într-o seară pe un deal. Se vedeau stelele foarte frumos. Am stat de vorbă și am băut o șampanie. Au mai fost și altele, când mi-a cumpărat flori. Era foarte atent. Pe mine mă flata cu toate gesturile astea. Nu am avut niciodată parte de un iubit așa. A fost o relație scurtă și foarte frumoasă, dar nu am ajuns la pasul următor – de a avea relații intime', a mai susținut Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche.

Sursă foto: Facebook, Instagram, protv.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton