Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, după despărțirea de Andrei Bivolan

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Alexandra Mitruț, alias Lola, a fost concurentă în sezonul trei al emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată, în trecut, la PRO TV. Tânăra a fost aleasa lui Andrei Bivolan în concurs, dar nu a durat prea mult, iar aceștia au ajuns la despărțire. Iată cât de mult s-a schimbat aceasta în timp și în ce domenii activează!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Lola, pe numele ei real Alexandra Mitruț, a format un cuplu cu gospodarul Andrei Bivolan, după ce tânăra a reușit să-l cucerească în emisiunea Gospodar fără pereche. Aceasta i-a furat inima bărbatului atât prin frumusețea ei, cât și prin hărnicia de care a dat dovadă în gospodărie.

lola-gospodarfara-pereche-1lola-gospodarfara-pereche-1

Citește și: Lorena Șerban a născut și a postat prima fotografie cu fiica ei: „Am primit putere divină după un travaliu extenuant. Nu am crezut că…”

Citește și: Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. O înlocuiește pe Anamaria Prodan în reality show-ul „În culisele celebrității”: „Îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Filotheea Sima de la Gospodar fără pereche. De ce s-a despărțit de Vasile Grusea: „M-a făcut să bănuiesc că are pe altcineva, dormea cu telefonul sub…'

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche

„Aș vrea să dăm o șansă, dacă și tu-ți dorești, unei relații și unui viitor împreună', îi spunea Andrei Bivolan Alexandrei Mitruț în emisiune.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche.Tânăra originară din Băileşti, Olt, și Andrei Bivolan au format un cuplu o perioadă, însă, ulterior, aceștia s-au despărțit. Între timp, bărbatul s-a căsătorit cu altă femeie și are și o fetiță, scria protv.ro în 2022.

Și Alexandra Mitruț, alias Lola, a încercat să-și facă refacă viața amoroasă de mai multe ori, dar în prezent pare că e singură, căci nu are nicio imagine cu vreun posibil iubit pe rețelele de socializare.

Cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, după despărțirea de Andrei Bivolan

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Alexandra Mitruț a câștigat, de-a lungul timpului, câteva concursuri de frumusețe. Unul dintre titlurile cu care se laudă este cel de Miss Litoral 2019. După emisiune, aceasta și-a continuat activitatea ca model, pozând pentru diverse ședințe foto. De asemenea, a defilat și pe podium, la diferite prezentări de modă.

Din 2020 de când s-a terminat sezonul 3 al emisiunii Gospodar fără pereche, Alexandra Mitruț a făcut mai multe schimbări în viața ei. Tânăra, cunoscută ca Lola, și-a făcut mai multe schimbări la păr în ceea ce privește nuanța.

De asemenea, se pare că și-a încercat norocul și-n alte domenii pe lângă modelling. Aceasta este din 2021 studentă la Facultatea de Horticultură Biologie, din Craiova, potrivit descrierii sale de pe Facebook. În plus, aceasta lucrează în prezent, din 2023, ca agent comercial la o clinică de estetică.

Sursă foto: Instagram, captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton