Cum arată și cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu de la Blaxy Girls. Are 33 de ani și cântă într-o altă trupă

 Ifrim Georgiana
.

Rucsandra Iliescu a devenit cunoscută ca solistă a trupei Blaxy Girls. Probabil cei mai mulți și-o amintesc datorită piesei „Dear mama', care a cucerit publicul prin mesajul emoționant și a fost prezentată la Eurovision. După destrămarea grupului, tânăra și-a continua pasiunea, explorând noi proiecte muzicale. Nu mai apare în lumina reflectoarelor, dar scena rămâne locul unde își afirmă talentul.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Trupa Blaxy Girls a luat naștere în 2007. Rucsandra Iliescu, una dintre soliste, a luat parte la o audiție și a reușit să-l impresioneze pe Costi Ioniță. Au început colaborarea, iar ulterior au fost selectate și celelalte membre ale grupului – Diana Ganea (chitară solo), Cristina Marinescu (chitară bas), Ana-Maria Nanu (claviaturi) și Gela Marinescu (baterie).

ihvbshbsihvbshbs

Citește și: Handbalista Iryna Glibko de la CSM Râmnicu Vâlcea a murit la doar 34 de ani: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

Citește și: Larisa Mârtan de la Insula iubirii, alias Lala, are un nou iubit: „Sunt într-o relație de ceva timp. Omul de lângă mine…'/ Ce relație există între ispită și Robert Braia, după participarea la emisiune

Citește și: Betty Salam a primit un mesaj neașteptat de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea: „Te iubesc…” / Artista a împlinit 24 de ani

Citește și: Ce cadou de sute de mii de euro a primit fiica Antoniei de la tatăl ei. Vincenzo Castellano i-a organizat o petrecere fastuoasă, iar surpriza a făcut-o să izbucnească în lacrimi / Maya a împlinit 14 ani

Cum arată și cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu de la Blaxy Girls

Anul 2014 marchează dispariția de pe piață a trupei Blaxy Girls. „Dear mama', „If You Feel My Love', „Save the World', „I have my life', „Rockyourself', „Mr and Mrs President', „Mi-e dor', „Mă mut la mare', „Adio', „Wrong', „Leagă-mă la ochi' sunt printre cele mai cunoscute piese ale lor.

Rucsandra Iliescu, solistă a trupei, a continuat să își urmeze pasiunea pentru muzică, dar s-a retras din lumina reflectoarelor. În prezent, la vârsta de 33 de ani, face parte dintr-un alt proiect, „The Colours'. Imaginile de pe contul ei de socializare o surprind în timpul concertelor, emanând o energie debordantă pe scenă. Și din punct de vedere vestimentar a făcut o schimbare majoră – de la ținute influențate de stilul pop-rock la unele colorate, care reflectă o nouă dimensiune a personalității sale artistice.

Rucsadra Iliescu a mai participat la emisiuni televizate

În anul 2016, Rucsandra Iliescu a făcut senzație la Vocea României. Energia și vocea puternică au determinat-o pe Loredana să întoarcă scaunul în ultima secundă. Artista chiar a rugat-o să cânte câteva versuri din melodia „Dear mama', moment care a adus lacrimi în ochii antrenorilor și a celor din public.

„Mă bucur foarte mult că m-am întors. Mi-ar fi părut rău dacă o lăsam să plece așa acasă, fără să îi dau o șansă. Are o voce foarte bună', a declarat Loredana Groza, cea care a întors scaunul, în ultimul moment.

Atunci a vorbit și despre dispariția subită a trupei în care a cunoscut succesul: „Ne-am despărţit pentru că… nu mai funcţionam împreună!'.

Rucsandra Iliescu, la Chefi la Cuțite împreună cu mama ei

Artista a trecut, de asemenea, și pragul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, unde a gătit împreună cu mama ei. Din culise au susținut-o iubitul ei, dar și stilistul său vestimentar. A făcut show total în bucătărie și a fredonat versurile melodiei care a consacrat-o.

„Cânt de mică, am cântat în trupa Blaxy Girls, am fost solista. De când eram mică am fost la festivaluri și concursuri, mergeam tot timpul să mă pregătesc la coafor la noi în cartier, iar într-o zi era acolo Costi Ioniță, care abia ce încheiase o discuție cu fetele de acolo. Ele mă lăudau, vă dați seama, eram singura cântăreață din cartier. Așa a început totul! Sincer, nu realizam la momentul respectiv ce succes a avut trupa. A fost ca un vis!', a mărturisit Rucsandra Iliescu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton