Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea „Vocea României” 2016. S-a schimbat drastic în ultimii 7 ani

 Ifrim Georgiana
.

Teodora Buciu a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Vocea României', sezonul 6. La vremea respectivă, tânăra artista avea 17 ani și a reușit să intre în posesia premiului în valoare de 100.000 de euro. Pe parcurs, a reușit să-și croiască drumul în industria muzicală din străinătate, fiind stabilită, de ceva vreme, în Londra. Iată cum arată și cu ce se ocupă azi Teodora Buciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2016, Teodora Buciu a urcat pe scena „Vocea României', sezonul 6, reușind să cucerească publicul și jurații cu vocea ei. La audiții, talentata artistă a interpretat melodia lui Prince, „Purple rain”, reușind să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor. În final, aceasta l-a ales pe Tudor Chirilă ca antrenor și au colaborat până în marea finală, atunci când Teodora Buciu a fost desemnată câștigătoare. De atunci, viața tinerei s-a schimbat drastic, însă a rămas fidelă pasiunii pentru muzică.

335608837_231644095981429_6588494912653949967_n335608837_231644095981429_6588494912653949967_n

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. S-a mutat în Londra

Citește și: O mai ții minte pe Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului 6 „Vocea României'? Cum arată acum cântăreața

Citește și: Nasrin Ameri și-a botezat băiețelul! Cum s-au îmbrăcat nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „Să ne trăiești, Nicholas!”

Citește și: Toboșarul Răzvan Gorcinski a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Mesajul copleșitor al soției: „Drum line, iubirea vieții mele…” / A murit la doar 42 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea „Vocea României' 2016

După ce a fost desemnată câștigătoare a emisiunii „Vocea României', Teodora Buciu a investit premiul cel mare în acțiuni și proprietăți, asigurându-și un venit pasiv. În prezent, artista de 24 de ani este stabilită în Marea Britanie, acolo unde se dedică pasiunii pentru muzică. Cântăreața și-a perfecționat abilitățile muzicale în cadrul London Collge of Creative Media și a lansat mai multe piese, sub numele de scenă Tea Spike.

În plan sentimental, Teodora Buciu este implicată într-o relație cu un tânăr pe nume Julian, având o pasiune comună pentru muzică. În imaginile publicate în mediul online, artista arată complet diferit față de momentul când a căștigat „Vocea României'. Artista este blondă și și-a acoperit corpul cu tatuaje, fiind de nerecunoscut.

„Momentul în care mi s-a strigat numele ca fiind următoarea Vocea României a fost și o să rămână unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața mea. (…) A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească. Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra. Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite', a declarat ea, acum mai bine de un an.

Ce a făcut Teodora Buciu cu premiul de la „Vocea României'

Îndrumată de tatăl ei, Teodora Buciu a investit cei 100.000 de euro de la „Vocea României' în acțiuni și prorpietăți, asigurându-și, astfel, un venit stabil și pasiv.

„Fericire, extaz, bucurie… e puțin spus. Ce am trăit aseară la Vocea României și ce trăiesc acum este un vis. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu: Tudor Chirilă, Carina Sava, doamna Duțescu, părinților mei, și nu în ultimul rand celor de acasă, care m-au încălzit cu mesaje frumoase, m-au susținut și vota. (…)

Tata m-a ajutat și m-a învățat să fiu smart când vine vorba de investiții, iar acum au ajuns să fie o sursă stabilă de venit', a spus într-un interviu mai vechi Teodora Buciu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton