Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină”. S-a stabilit definitiv în Spania

 Ifrim Georgiana
.

Cristi din Banat a devenit cunoscut în urmă cu opt ani, după lansarea piesei „Ca o apă cristalină', care s-a viralizat rapid. Versurile melodiei și videoclipul au stârnit reacții puternice în rândul publicului, însă au existat și voci care l-au criticat și i-au adresat comentarii acide. De ani buni, bănățeanul locuiește în Spania și a renunțat la pasiunea pentru muzică. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2015, Cristi din Banat a devenit cunoscut în întreaga țară, după lansarea piesei „Ca o apă cristalină'. În videoclip, bărbatul era vopsit blond, cu o cămașă albă, iar imaginile au fost surprinse pe o plajă din Spania. Piesa de dragoste a fost filmată într-un cadrul romantic, iar petalele de trandafiri puse ca decor în apă au făcut deliciul publicului. Au trecut opt ani de atunci, iar Cristi din Banat s-a stabilit definitiv în Spania, după ce și-a pierdut tatăl.

cri12cri12

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Citește și: Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu'. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

Citește și: După succesul din Londra, Rocsana Marcu a dat lovitura și în Dubai, în imobiliare: „Cea mai scumpă locuință vândută a fost de cinci milioane de euro”

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat

După succesul piesei „Ca o apă cristalină', Cristi din Banat a intrat într-un con de umbră și nu a mai lansat alte melodii. De ani buni, artistul locuiește în Spania, însă menține legătura cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Pe canalul de Youtube, timișoreanul postează mai multe fragmente din viața sa, alături de iubitul și mama lui.  

„Cristi a plecat din satul natal, Lovrin, în urmă cu mai bine de 10 ani. Imediat după ce tatălui lui a murit în urma unui accident la muncă. Bărbatul a murit când Cristi era un copil. Lucra ca tractorist.

A avut (tatăl lui Cristi din Banat, n.r) un accident foarte grav. A murit pe loc. Acum băiatul este cu mama lui, Sanda, în Spania. Nu prea vine pe acasă, îl vedem pe internet', a declarat edilul din satul Lovrin, în 2014, pentru spynews.ro.

Cum a ajuns viral Cristi din Banat

Mircea Badea este cel care l-a făcut celebru pe Cristi Prunar, cunoscut în lumea muzicii drept Cristi din Banat. În emisiunea pe care o moderează, prezentatorul TV a comentat videoclipul și versurile melodiei „Ca o apă cristalină', contribuind la viralizarea acesteia.

„E o frenezie, e un fum, e o creație. Opera începe cu ea care stă cu tartita în apă, te gandești că face pipi. El are o cămeșuță albă pe burtică. Trage pe nas un trandafir din Marea Neagră. Și gestul diafan cu care dădea el apica… Cum mergea el cu pantofiorii albi pe malul mării. Michael Jackson îți dădea palme', a spus, la vremea respectivă, realizatorul TV.

Imediat după, Cristi din Banat i-a dat replica lui Mircea Badea: „Nu mai știai ce să scoți…plictisitor'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton