Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Flore Salalidis. „Blonda lui Iri” și-a schimbat numele de familie și are un nou iubit / Cei doi au fost fotografiați împreună în jacuzzi, când el era însurat cu Monica

 Ifrim Georgiana
.

Flore Salalidis este cunoscută drept „blonda lui Iri' după celebrul episod din jacuzzi-ul de la Izvoranu, care ar fi dus la divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. După ani întregi în care s-a aflat pe prima pagină a ziarelor, tânăra a ales să trăiască o viață liniștită, discretă și are un alt nume de familie. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Flore Salalidis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Flore Salalidis, cunoscută drept „blonda lui Iri', a fost implicată într-un amplu scandal cu ani în urmă. Ea și o altă tânără, pe nume Anca, au fost surprinse în jacuzzi-ul fostului milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Episodul a ajuns în atenția presei, dar și a Monicăi Gabor, care a intentat divorțul după scenele erotice. Afaceristul e convins și astăzi că fosta lui soție a căutat un pretext pentru a-și recăpăta libertatea, visul ei fiind să ajungă la Hollywood.

flo18flo18

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre fiica lui, Irina, și Mr. Pink, după vizita în America: „Tatăl ei vitreg e…'. Monica Gabor refuză să vorbească cu fostul milionar de ani buni

Citește și: „Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel Columbeanu”. Oana Lis a vorbit la telefon cu fostul afacerist/ Cum a reacționat soțul ei, Viorel Lis

Citește și: „Cam eu sunt șefa în casă. El, săracul, zice da”. Cum se înțelege Cristina Spătar cu Vicențiu Mocanu, la un an de la căsătorie

Citește și: Cum arată vila lui Liviu Vârciu, evaluată la sute de mii de euro: „La subsol e buncăr”. Cine l-a împrumutat cu bani

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Flore Salalidis

După scandalul cu „blondele din jacuzzi', au urmat și alte episoade controversate care au menținut-o pe Flore Salalidis în atenția presei. În 2018, tânăra s-a numărat printre ispitele feminine de la „Insula iubirii', emisiune difuzată la Antena 1. Cu doi ani în urmă, „blonda lui Iri' a trecut printr-un mare dramă, după pierderea mamei ei. Atunci a decis să se retragă din atenția publică și să-și schimbe numele de familie, din Salalidis în Grigore.

„Acum sunt Grigore Florentina, dar asta doar pe rețelele de socializare. Numele mi l-am schimbat pentru că așa am simțit, este numele tatălui meu. Numele de botez. Nu vreau să mai port numele de Salalidis, îmi purta ghinion.

Mi-a murit mama acum doi ani și asta m-a schimbat mult! O chestie de genul acesta te face să vezi viața altfel. Să apreciezi mai mult tot', explică Flore Salalidis, pentru Fanatik.ro.

Flore Salalidis are un nou iubit și călătorește în toate colțurile lumii

Flore Salalidis, acum Grigore, are un nou iubit și trăiește o poveste de dragoste discretă. În aceste momente, tânăra se află în India, pentru un porgram de detox, iar Japonia este următoarea destinație. Este mult mai preocupată de sănătatea ei psihică și plănuiește să călătorească în toate colțurile lumii.

„N-am mai apărut de o mie de ani. Sunt în vacanță cu câțiva prieteni în Goa, India. Am venit în mare parte pentru un retreat, este un program de detox de 21 de zile. Se face yoga, masaje, tratamente cu plante de ale lor. Voi sta plecată în vacanță până pe 11 martie.

Am ales să fac asta pentru că eram curioasă, am auzit că este foarte bun pentru organism. Rezultatele se vor vedea la sfârșit. Am abia 7 zile, dar deja mă simt super ok. Psihic în primul rând. În rest sunt bine, mi-am propus să călătoresc cât mai mult anul asta. Următoarea excursie va fi în Japonia', a mai dezvăluit tânăra pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton