Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Carmen și Ionuț Negoiță au fost căsătoriți vreme de 11 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, un fiu și o fiică. Ingrid și Harold, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, și-au cultivat pasiunile și s-au dedicat studiilor, ghidați de valorile și principiile insuflate în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. În anul 2010, Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat, punând capăt unei căsnicii de 11 ani. Femeia a suferit mult atunci, dar a preferat discreția și nu a dezvăluit motivele exacte ale despărțirii. Și copiii lor au fost afectați după destrămarea familiei – Ingrid, fiica cuplului, a avut nevoie de sprijinul unui psiholog pentru a traversa acea perioadă dificilă.

negoitaanegoitaa

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!'

Citește și: Carmen Negoiță își ține copiii departe de afacerile familiei. Care este motivul pentru care a luat această decizie: „Ingrid a lucrat în Londra o perioadă, iar acum lucrează aici, în țară, la o firmă”

Citește și: Margherita de la Clejani, transformată radical la trei ani și jumătate după ce s-a retras din viața publică. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment

Citește și: Asia Express 3 septembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea: „Ne-am bucurat enorm de tare, dar în același timp…'

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță

Divorțul dintre Carmen și Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, s-a pronunțat în 2010. Cei doi copii ai cuplului au rămas lângă ea și au resimțit profund ruptura familiei. Ingrid, în special, a avut nevoie de sprijin emoțional și a apelat la consiliere psihologică.

„N-a fost ușor pentru ei (n.r. – copiii). Nu s-a văzut niciodată, dar am dormit un an și jumătate între ei doi, ca să-i scot din pat. Mai ales Ingrid, care era foarte atașată de mine. A trebuit să merg foarte mult timp la psiholog cu ea. (…)

Multă lume m-a blamat, mai ales din cei cunoscuți, care mi-au zis „de ce divorțezi, că tu nu ai grija zilei de mâine și ar trebui să fii fericită', ori viața nu înseamnă numai asta. Mi-am asumat faptul că nu o să-mi permit nici pe sfertul sfertului din ceea ce-mi permiteam, dar am ajuns la concluzia că e mai important să încep să mă dezvolt ca om', a mărturisit Carmen Negoiță, în 2022, la Antena Stars.

Ingrid, fata lui Carmen Negoiță, a studiat în Londra

Anul trecut, fata lui Carmen Negoiță a absolvit facultatea în Londra, la o specializare de Comunicare și Relații Publice. Ingrid, acum în vârstă de 24 de ani, era decisă să rămână în Marea Britanie, însă ulterior a revenit în țară și s-a angajat aici.

„E plecată în Londra de trei ani și a mai făcut doi ani de liceu într-un sat de lângă Londra. Ea a terminat PR și comunicare. A avut un job de student la un lanț de cafenele din Londra.

Și câștiga bine, pentru că a devenit teamleader. Rămâne acolo. Îți dai seama că dacă a studiat acolo, ar fi interesant să facă și câțiva ani de practică în domeniul pe care l-a studiat. Pentru că una este să fii student și să înceți și una este să faci lucrurile practic. Aș vrea să-i scrie pe cartea de muncă așa, că a lucrat câțiva ani într-o firmă mare de PR și Comunicare în Londra.

Acolo, dacă învață niște lucruri poate să se angajeze oriunde în lume, unde își dorește ea. Pentru că, până la urmă, cred că experiența este cea mai importantă', a declarat Carmen Negoițăîn emisiunea lui Cătălin Măruță.

Harold Negoiță studiază în Elveția și e pasionat de afaceri

Harold Negoiță este cu doi ani mai mic decât sora sa și are 22 de ani. După terminarea liceului, tânărul a plecat în Elveția (Lausanne), pentru a studia business. Carmen Negoiță își ține copiii departe de afacerile familiei, fiind de părere că le-ar limita șansele de a se dezvolta pe cont propriu.

„Ingrid a lucrat în Londra o perioadă, iar acum lucrează aici, în țară, la o firmă. Harry este student, deci momentan nu au timp de alte businessuri. Plus că eu am o chestie: copiii nu ar trebui să lucreze în business-urile părinților, pentru că mi se pare că nu se pot dezvolta în totalitate. Atunci când lucrezi la altcineva, ai alt statut și știi că trebuie să faci astfel lucrurile, mi se pare că te dezvolți și nici Ingrid nu își dorește să lucreze cu noi. Poate, la un moment dat, ne gândim noi să facem o chestie amândouă împreună, dar asta va fi nu la ideea de angajat, ci de un parteneriat în care fiecare are sarcini bine stabilite’, a precizat, pentru Ciao.ro, Carmen Negoiță.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton