Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. După divorț, medicul a început relația cu Monica Bârlădeanu: „Viața noastră a fost foarte afectată de...”

.

Weekendul trecut, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit, nunta având loc la Palatul Snagov. Medicul se află la al doilea mariaj și are doi copii cu fosta soție, Cristina Gheorghiță, o profesionistă care activează tot în domeniul medical. Relația lor a durat aproximativ 20 de ani și a început pe vremea când ambii erau studenți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Pe 5 octombrie, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical. Prima dată au fost surprinși împreună în 2023, într-un complex turistic din Bulgaria, și tot atunci s-a aflat despre divorțul medicului de fosta soție.

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi’. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona’, iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit


Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cele mai spectaculoase rochii: invitații au avut dress-code-ul black tie

Citește și: Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au rămas fără loc de muncă după Asia Express: „Din păcate, colaborarea s-a încheiat' / Au încheiat colaborarea cu Național FM

Citește și: Cum arată colierul Cartier de 500.000 de euro, care i-a fost confiscat lui Adriean Videanu pe aeroportul din Munchen. Fostul primar al Capitalei a plătit o avere pentru recuperarea lui


Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță

Înainte s-o cunoască pe Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță a trecut printr-un alt mariaj. Cristina, cea cu care a trăit o poveste de dragoste de 20 de ani, i-a oferit doi copii, pe care aleg să nu-i expună excesiv. Relația dintre foștii soți ar fi început încă din timpul studenției.

Cristina Gheorghiță lucrează, de asemenea, în domeniul sănătății. Este specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie.


„Cu o abordare atentă și personalizată, Dr. Gheorghiță elaborează planuri de tratament adaptate fiecărui pacient, asigurându-se că fiecare pas al procesului de recuperare este bine coordonat și eficient. Folosește cele mai recente tehnici și tehnologii, combinate cu o abordare empatică și atentă, pentru a obține rezultate optime.

De la accidente și leziuni sportive până la afecțiuni cronice, Dr. Cristina Gheorghiță își asumă misiunea de a oferi îndrumare și îngrijire pentru ca pacienții săi să-și depășească obstacolele și să atingă starea de sănătate optimă’, este descrierea de pe site-ul clinicii unde lucrează.


Cristina și Valeriu Gheorghiță au divorțat în perioada pandemiei

Căsnicia dintre Cristina și Valeriu Gheorghiță ar fi fost pusă la încercare în perioada pandemiei. Medicul a coordonat campania națională de vaccinare împotriva COVID-19, rol extrem de solicitant și care a interferat cu viața sa privată.

„Seara se termină foarte târziu pentru mine. Nu pot să mă deconectez complet când ajung acasă, iar în continuare rămân în contact cu colegii și superiorii mei pentru a discuta diverse situații medicale. Deși încercam să gestionăm cât mai bine lucrurile, viața noastră a fost foarte afectată de presiunea acestui context’, declara Valeriu Gheorghiță pentru life.ro.


După divorț, Valeriu Gheorghiță a cunoscut-o pe Monica Bârlădeanu

După divorț, Valeriu Gheorghiță și-a refăcut viața alături de Monica Bârlădeanu. Prima dată au fost surprinși împreună în 2023, într-un complex turistic din Bulgaria, și tot atunci s-a aflat despre divorțul medicului de fosta soție.


„Dragilor, am văzut că circulă o știre cu informații eronate despre viața mea personală. Ca să nu vă mai puneți întrebări, vreau să aflați direct de la mine: partenerul meu este un bărbat necăsătorit, liber de orice obligație. Nu avem nimic de ascuns, dar îmi mențin principiul de a nu discuta public despre viața mea privată. Vă îmbrățișez cu drag!’, a declarat atunci actrița.

Sâmbătă, pe 5 octombrie, actrița și Valeriu Gheorghiță au devenit soț și soție, după mai bine de un an de relație.

Sursa foto: Facebook