Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Andrei Zaharescu din primul mariaj. Catinca nu vorbește cu tatăl ei, iar acum mai mulți ani l-a dat în judecată

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Andrei Zaharescu din primul mariaj. Catinca nu vorbește cu tatăl ei, iar în urmă cu mai mulți ani l-a dat în judecată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba despre trecutul amoros al fostului jurnalist, este unul destul de tumultuos. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmina Ionescu, împreună cu care are un băiat, în vârstă de 9 ani, însă în trecut a fost căsătorit și cu Andreea Berecleanu, dar și cu Oana Mereuță, având copii și din aceste mariaje.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Zaharescu a fost implicat în ultimii ani în numeroase scandaluri cu fostele soții. Mai concret, acesta a fost prin Tribunal și cu Andreea Berecleanu, alături de care a trăit un frumos mariaj timp de 15 ani. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii –  Eva (21 de ani) și Petru (18 ani), însă pe lângă cei doi din relația cu Andreea Berecleanu și fiul de 9 ani din actuala căsnicie, mai are o fată, pe Catinca, din primul său mariaj.

whatsapp-image-2023-08-09-at-13.21.33-2whatsapp-image-2023-08-09-at-13.21.33-2

Citește și: Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu: „Lucrurile s-au schimbat'

Citește și: Ce face Andrei Zaharescu în Africa de Sud, la 9 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu. Poze cu noua sa familie

Citește și: O avocată din București, însărcinată în 9 luni, a murit în condiții suspecte. Bebelușul a supraviețuit, după ce a stat 5 ore în burta mamei fără oxigen

Citește și: Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Decizia a fost în egalitate de ambele părți”

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Andrei Zaharescu din primul mariaj

Despre mariajul din prezent și cel cu Andreea Berecleanu știe toată lumea, însă ceea ce, probabil, nu foarte multă lume știe despre Andrei Zaharescu este că mai are o fată, Catinca, din primul mariaj. Fostul prezentator de știri însurat pentru prima dată la vârsta de 19 ani, cu o actriță pe nume Oana Mereuță, alături de care a stat câțiva ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fată.

Este vorba despre Catinca Dorobanțu-Mereuță, fata cea mare a lui Andrei Zaharescu, care are astăzi 30 de ani și este căsătorită, având o familie de vis. Nu și-a dorit să apară în lumina reflectoarelor prea mult, deși, inițial, a cochetat cu modelingul. Ei bine, de la dorința de a avea o carieră de manechin, s-a reprofilat, și a terminat Academia de Teatru și Film, fiind în prezent actriță, cameraman și producător de film, semn că a mers pe urmele mamei sale.

Catinca nu vorbește cu tatăl ei, iar în urmă cu mai mulți ani l-a dat în judecată

Catinca s-a așezat la casa ei și are tot ceea ce își dorește, însă când vine vorba despre relația cu tatăl ei, lucrurile nu stau deloc bine. Andrei Zaharescu și fiica lui cea mare au avut parte de mai multe discuții aprinse, mai ales după ce Catinca l-a dat în judecată în urmă cu câțiva ani pentru neplata pensiei alimentare. Pe atunci, ea a povestit că a fost deranjată de atitudinea fostului jurnalist față de frații ei vitregi, Eva și Petru, după despărțirea lui de Andreea Berecleanu, astfel s-a simțit revoltată după ce în de faptul că nu le poate plăti pensia alimentară fraților ei, izbucnind un adevărat scandal, de la care nu vorbesc nici în prezent.

Catinca: „Declarațiile lui insultă inteligența mea, a mamei, a Andreei…'

Catinca nu a vrut să lase lucrurile așa în privința tatălui ei, motiv pentru care a mers mai departe și nu doar că l-a dat în judecată, ci a vrut ca toate lucrurile să se afle public. A făcut o serie de declarații neașteptate, prin care a luat apărarea nu doar mamei sale, ci și pe a Andreei Berecleanu, explicând că el a insultat toate femeile din viața lui.

„Chiar cred că a venit momentul că lumea să afle adevărul despre Andrei Zaharescu. Recunosc, nu mă simt deloc confortabil în postura aceasta, să discut cu ziariștii despre viață mea privată. Dar vreau să trag un semnal de alarmă. M-au enervat foarte tare, atenție!, la nivel moral declarațiile lui conform cărora nu mai are bani să-și plătească apa, curentul etc. E vorba de o manipulare ieftină. Pentru că sunt oameni care sigur vor rezona cu el. Dar vorbim despre oameni săraci, ceea ce nu e cazul aici. Acestea nu sunt argumente adevărate. Iar declarațiile lui insultă inteligența mea, a mamei, a Andreei….

Andreea (n.r. – Berecleanu) mi-a sugerat atunci (n.r. – în 2014) să plec în Africa de Sud, la tatăl meu biologic, în vacanța de iarnă, împreună cu cei doi frați ai mei (n.r. –  Eva și Petru). Să discut cu el, să înțeleg ce s-a întâmplat, să mă înțeleg pe mine… M-am gândit și până la urma mi-am spus: ‘ok, dacă în București el n-a putut să dea un telefon, atunci mă duc eu în Africa la el.

Andreea a vorbit cu el pe skype, el a spus: ‚sigur, să vina. Numai că, peste câteva săptămâni, foarte târziu, când noi deja ne pregăteam să ne luam vizele, a anunțat-o pe Andreea că nu ne mai poate primi, că nu mai are loc pentru noi în casa lui de la Consulat. Mi-am dat seama imediat că nu e vorba de asta, că e un pretext. Tatăl meu biologic o fi poate un bun orator, dar asta nu-i acoperă minciunile, speculațiile.' – a mărturisit Catinca, în urmă cu mai mult timp pentru WOWBIZ.

Andrei Zaharescu și-a refăcut complet viața după divorțul de Andreea Berecleanu

Andrei Zaharescu are un trecut amoros destul de controversat, însă chiar și așa, după cele două mariaje care nu au avut un final fericit, fostul jurnalist și-a refăcut complet viața. Mai concret, după separarea de fosta soție, Andreea Berecleanu, în 2013 Andrei Zaharescu s-a mutat în Cape Town, Africa de Sud, unde ocupă funcția de consul al României. Nu, nu a plecat de unul singur, ci acolo este stabilit cu actuala soție, Cosmina Ionescu, împreună cu care are un băiat, în vârstă de 9 ani, astfel că nu duce grija copiilor din mariajele anterioare, așa cum a dezvăluit și fiica lui, Catinca.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton