Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu, la 21 de ani. Ioana Taisia este studentă în SUA și are propria afacere

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu, la 21 de ani. Ioana Taisa, fiica jurnalistului din căsnicia cu Corina Ilie, este studenta unei prestigioase universități din SUA și are propria afacere. Pe rețelele de socializare, aceasta a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori, lucru care o ajută să-și promoveze linia vestimentară. Iată cum arată și cu ce se ocupă tânăra!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar 21 de ani, Ioana Taisa Turcescu se poate declara împlinită pe toate planurile. Aceasta deține un cont de TikTok urmărit de peste 150.000 de persoane, conținutul acesteia axându-se pe viața de student în SUA, dar și pe aspecte care țin de industria fashion. Având o comunitate atât de mare pe rețelele de socializare, aceasta reușește să-și promoveze afacerea, o linie de corsete și body-uri.

ioana-1ioana-1

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu, la 21 de ani. Încă din copilărie, tânăra a fost pasionată de modă. Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei, este designer vestimentar și a spirijinit-o să-și cultive acest hobby.

Citește și: Tatăl lui Robert Turcescu a murit.Mesajul emoționant al jurnalistului

Citește și: Interviu ROBERT TURCESCU:„Întotdeauna mă bat pentru locul 1'

Citește și: Răzvan Simion a plâns la „iUmor', după momentul de roast al fiicei sale, Ianca:„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit'

Citește și: Mellina a fost operată de apendicită:„Am avut dureri în tot abdomenul. Încă nu pot să mănânc'

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Robert Turcescu, la 21 de ani

În prezent, Ioana Turcescu este studentă la Villanova University, SUA, acolo unde se specializează în comunicare. Acesta a avut dintotdeauna un real interes pentru modă și blogging, pasiuni care s-au concretizat într-o afacere în anul 2020.

La acea vreme, încurajata de mama sa vitregă, Oana Nuțu, Ioana a și-a lansat o colecție de corsete extrem de feminine și versatile. Pentru promovarea acestora, tânara a participat în calitate de model la o sesiune de fotografie, îmbrăcând o parte din articolele vestimentare.

Având peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și peste 150.000 de urmăritori pe TikTok, aceasta a reușit să-și promoveze, cu ușurință, brandul. Comunitatea sa este formată din tineri, linia sa de corsete fiind dedicată acestei categorii de vârstă.

Ioana este într-o relație cu un creator de conținut

Ioana Taisia Turcesu este într-o relație cu Eric Icleanu, creator de conținut la rândul său. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, în perioada adolescenței. Pe platforma TikTok, aceștia se filmează adesea împreună și își prezintă ținutele pe care le poartă în viața de zi cu zi.

Într-un interviu mai vechi, tânăra de 21 de ani a povestit cum a ajuns să studieze la o universitate din SUA. Aceasta s-a pregătit intens pentru admitere și a obținut o bursă de merit la Villanova University.

„Primul pas către America a fost susţinerea Bacalaureatului american, care e diferit de a-l nostru. Am luat foarte bine la engleză, punctul meu forte. A fost foarte multă pregătire, meditaţii, teste online. Am avut un scor foarte bun la Bacul american, însă asta nu îţi garantează un loc în facultate.

Apoi, am aplicat la 20 de facultăţi. M-au acceptat 10, am intrat la cele mai multe facultăţi din generaţia mea. Am ales facultatea la care merg acum pentru ajutorul financiar foarte bun. Am primit bursă de merit', povestea Ioana pentru evz.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton