Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mică a Ritei Mureșan, Gloria, la 25 de ani. Este stabilită în Thailanda

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mică a Ritei Mureșan, Gloria, la 25 de ani. Rita Mureșan nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea prin prisma carierei sale de mare succes de-a lungul anilor. Ei bine însă, puțini știu cu ce se ocupă cele două fiice ale sale. Iată de ce s-a stabilit Gloria în Thailanda, după ce a călcat pe urmele mamei sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă, iar după numeroase încercări la care viața a supus-o în trecut, acum are toate motivele să se simtă o femeie împlinită și fericită. Are două fiice superbe, în vârstă de 25 respectiv 28 de ani, care la rândul lor trăiesc viața la care au visat și își văd visurile împlinite.

rita-muresan-1-1rita-muresan-1-1

Citește și: Rita Mureșan, dezvăluiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale: „80 de kilograme de marmură i-a rupt mâna în două”

Citește și: Cât de mult a afectat-o pe Rita Mureșan divorțul de tatăl fiicelor ei, Lucian Mureșan: „A fost o suferință, dar nu poți compara cu…'

Citește și: Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației. Imagine rară cu cei doi, din tinerețe: „Eram la o petrecere, la scurt timp după ce ne cunoscusem. Eu eram studentă în anul întâi 1, iar el în anul 4…' / EXCLUSIV

Citește și: Prințul Harry, reacție virală pe Internet, după ce Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui, după meciul de polo: „Hai, bro, nu cu soția mea. Spune multe…'

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mică a Ritei Mureșan, Gloria, la 25 de ani

În timp ce Rebecca Mureșan, fiica cea mare a creatoarei de modă, s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, Gloria Mureșan s-a mutat în Thailanda, într-un loc de vis, dar foarte departe de casă totodată. S-a ferit de lumea mondenă, însă totodată a călcat pe urmele mamei sale, astfel că acum se bucură de cariera strălucitoare de model pe care o are în Thailanda.

„Eu am vrut ca Gloria să meargă pe urmele mele. Însa ea nu a vrut… A vrut să termine facultatea la Londra. Până într-o seară, când a venit la București să mă vadă și, la un restaurant, a abordat-o cineva, întrebând-o dacă e model. Era Ana Maria Bucura, top model internațional. Între timp, Gloria a semnat cu Metropolitan Paris, însă în paralel își va continua studiile de master în Marketing. Interesant e că, atunci când Ana a aflat că Gloria e fiica mea, i-a spus: „Eu cu mama ta am început aici, în România, ea m-a luat în prezentări. Nimic nu e întâmplător în viață!„, a spus pentru VIVA! Rita Mureșan, într-un interviu.

Ce-i drept, nu este de mirare că a urmat aceeași carieră ca cea a mamei sale, asta fiindcă are o frumusețe aparte, dar și o siluetă demnă de invidiat în prezent. într-adevăr, plecare fetelor de lângă ea nu i-a adus deloc zâmbetul pe buze Ritei Mureșan, însă când știe că este vorba despre evoluția și cariera lor, nu s-a putut opune.

Rita Mureșan mai are o fata de 28 ani

Rita Mureșan are două fete din relația cu Lucian Mureșan. Pe lângă Gloria, fiica de 25 de ani stabilită în Thailanda, celebra creatoare de modă mai are o fiică, în vârstă de 28 de ani. Rebecca Mureșan locuiește în Statele Unite ale Americii și este primul copil al creatoarei de modă din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul soț timp de 13 ani. Deși în anul 2007, aceștia au divorțat, au continuat să rămână prieteni pentru binele fetelor pe care îi au împreună.

Rebeca lucrează la un fond de investiții pe Wall Street. Ei au luat-o din timpul facultății, pentru că ea avea rezultate deosebite la facultate. A terminat Vassar, dublă specializare – chimie și finanțe.„, a mai spus Rita Mureșan pe atunci.

Rita Mureșan: „Sufletul meu a suferit la plecarea lor„

Rita Mureșan a recunoscut de multe ori că nu-i este deloc ușor fără fiicele ei, însă încearcă din răsputeri să se vadă cât mai des, fiind un efort depus de toate trei. Ei bine, dacă acum s-a acomodat cu schimbările radicale din viața ei și a fiicelor ei, la început i-a fost extrem de greu și a precizat cât de mult a suferit.

Am suferit foarte mult când a plecat Rebeca în SUA. Acela a fost un punct important. Apoi am avut trei ani să mă obișnuiesc cu gândul ca pleacă și Gloria. Mi-a fost foarte greu, dar orice învăț are și dezvăț… Mai ales că mereu am vrut doar ce e mai bine pentru ele, chiar dacă sufletul meu a suferit la plecarea lor.
Relația noastră e frumoasă. Le-am făcut surprize de multe ori, mergând să le vizitez, dar și ele mie. Acum ne vedem de câte ori putem
.„, a spus Rita Mureșan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton