Cum arată și cu ce se ocupă fratele Paulei Seling. Paul Seling este de profesie arhitect

 Ifrim Georgiana
.

Deși pe Paula Seling o cunoaște o țară întreagă, puțini sunt cei care știu că artista are un frate care compune muzică și scrie poezii. Paul Seling este de profesie arhitect, însă are înclinații artistice și „extrem de talentat în orice își propune', după cum l-a descris chiar sora acesteia. Iată cum arată și cu ce se ocupă fratele Paulei Seling!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling este orginară din Maramureș și a debutat în muzică la 10 ani, atunci când a început să cânte în corul școlii. Cinci ani mai târziu, s-a alăturat trupei „Enders', în calitate de solistă a grupului muzical. În 2010, artista și Ovi au reprezentat România la Eurovision, acolo unde duetul lor a ocupat locul trei ani. Patru ani mai târziu, cei doi artiști s-au clasat pe poziția a 12-a. Deși are o carieră de succes și este cunoscută de o țară întreagă, Paula Seling a fost întotdeauna discretă în legătură cu familia ei și viața personală.

pa11pa11

Paula Seling provine dintr-o familie cu doi copii. Tatăl artistei a fost inginer, iar mama ei a lucrat în învățământ, ambii încurajându-i înclinațiile artistice. Cântăreața mai are un frate, pe nume Paul, despre care a spus că i-a vegheat întotdeauna pașii.

Citește și: Cum își menține Paula Seling părul lung și strălucitor: „Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul…”

Citește și: Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa: „Am crescut într-o familie foarte corectă”

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut deja pe copiii artistului: „Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el”

Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

 Cum arată și cu ce se ocupă fratele Paulei Seling

Paul Seling, fratele cunoscutei artiste, este de profesie arhitect, însă, la rândul lui, compune muzică și scire poezii. La aniversarea de 42 de ani, Paula Seling i-a făcut o urare publică și a descris relația dintre ei, mărturisind că fratele ei i-a fost alături încă de la începutul carierei și a sfătuit-o în orice privință.

„42 de ani a fost acolo, mereu. Chiar și când viața a fost nesuferită cu el, mi-a fost, tot mie, alături. A scris piese, mi-a facut coveruri de albume, m-a sfătuit cu ce să mă îmbrac în emisiuni, când abia pășeam pe scenă și habar nu aveam pe ce lume trăiesc, la începuturi și, cel mai important, m-a făcut să îmi doresc să fiu ca el pentru ca el e genialul din familie, face totul excelent, repede și ușor.

Cine nu are un frate mai mare poate nu știe cum e sa simți că, la școală, cineva se uită să vadă dacă e totul ok, în pauze, dacă ar putea fi, cineva, rău cu mine, dacă râd sau dacă sunt prea puțin veselă.

El e Paul. E fratele meu. Si de aproape 42 de ani veghează sa îmi fie bine. E artist, e arhitect, e muzician, e om bun si extrem de talentat în orice își propune sa facă', a scris Paula Seling pe Facebook.

Fratele Paulei Seling scrie poezii

Recent, pe rețelele de socializare, fratele Paulei Seling a postat una dintre poeziile scrise de el. Ulterior, în ChatGPT, acesta a obținut o intepretare a versurilor, făcută publică pe pagina lui de Facebook.

„(poetul) Paul Seling versus CHATGPT… sau cum m-am jucat pentru prima dată cu A.I.-ul de la Open AI…

În 2009 am scris câteva poezii de care sunt încă extrem de atașat și în ziua de azi…. Am fost curios cum interpretează robotul una din ele, pe care am denumit-o . Originalul, scris de mine, este asta:

„I`m forced to express my self out loud

By whispering. My silence is not enough.

I must now raise my voice to the level of

brutal chit chat.

Let`s talk, say nothing

two different noises who add up

White, pink, grey, who cares about the colour ?

Aș long as this static keeps us contained.

In our bubble of self content

Beautiful phrases drift only to break apart

Into simple and meaningless words.

I`ve got quite a collection now.

Don`t go there,

Don`t go into the void

Don`t go into that place

Where silence becomes talk.

1 ) În prima faza am cerut AI-ului să facă o mică analiză a poezie. Iată ce mi-a răspuns :

Această poezie mi se pare o reflecție profundă asupra modului în care comunicăm și a nevoii noastre de a ne exprimă. Prima strofă sugerează că autorul simte nevoia să-și exprime gândurile și sentimentele în mod activ, prin vorbire, deoarece tăcerea nu mai este suficientă.

În a două strofă, autorul pare să observe că conversația nu are neapărat un scop clar și că ideile noastre se pierd într-un zgomot static. Cu toate acestea, acesta își dorește să rămână într-un astfel de mediu static, în loc să se confrunte cu lumea exterioară.

A treia strofă pare să arate că, chiar dacă suntem capabili să formuleze cuvinte frumoase, ele nu pot fi întotdeauna înțeles sau apreciate la adevărată lor valoare. Se poate observă o oarecare dezamăgire sau disperare în această parte a poeziei.

În sfârșit, ultima strofă pare să fie un avertisment împotriva transformării tăcerii în vorbire fără sens. Poetul pare să sugereze că ar fi mai bine să ne păstrăm tăcerea decât să încercăm să comunicăm fără un scop clar sau fără să ne ascultăm unii pe alții.

În general, această poezie mi se pare o reflecție puternică asupra complexității comunicării și a nevoii noastre de a ne exprimă și a fi auziți', a scris Paul Seling pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton