Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, de la trupa Albatros. A cucerit jurații la Chefi la Cuțite

.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros. A cucerit jurații la Chefi la cuțite. În cea mai recentă ediție de la Chefi la cuțite, și-a făcut apariția chiar Gabriel Florin Mihăilescu, cel care a cunoscut succesul odată cu înființarea trupei Albatros. S-a bucurat de un real succes alături de colegii săi prin prisma piesei „S-a mărit armata', însă viața lui a luat o altă întorsătură acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Gabriel Florin Mihăilescu le-a mărturisit juraților de la Chefi la cuțite faptul că cea mai mare pasiune a sa a fost muzica, însă totodată și că în prezent se ocupă cu totul și cu totul de altceva. Mai mult decât atât, vorbind despre muzică, nu a putut să nu-și amintească cu drag de vremurile în care lucra alături de colegii săi la piesa „S-a mărit armata’, melodie care a devenit hit la acea vreme și care face furori și acum, fiind ascultată de generații întregi.

Citește și: Ionela Novac a suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ce a povestit concurenta de la Chefi la cuțite printre lacrimi: „M-a bătut din prima zi a nunții. Mi-au spus să accept…'


Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12. „Barbie’ de România i-a impresionat pe jurați cu povestea sa: „Sunt o persoană non-binară. Părinții nu m-au înțeles și m-au abandonat’

Citește și: Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă! De ce i-a cerut daune de 100.000 de euro

Citește și: Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea: 4 oameni au murit carbonizați și 5 au arsuri grave. Explicația oficială a tragediei

Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros


Gabriel Florin Mihăilescu a explicat că muzica a fost mare lui iubire încă din tinerețe, povestind astfel cum a ajuns să facă melodia celebră a trupei Albatros. Mai concret, a mărturisit că, inițial, pe când era adolescent, a făcut pregătiri pentru a se face electronist, dar dintr-o întâmplare, a ajuns în lumea muzicii, alături de ceilalți colegi. Nu a durat mult și au lansat melodia „S-a mărit armata’, piesa extrem de cunoscută în perioada respectivă, dar și în ziua de azi.


Eu am terminat liceul Spiru Haret și am devenit electronist, am lucrat la IIRUC și apoi la Metrorex. Apoi sâmbăta era magică, fiindcă mă pregăteam de evenimente. Și uite așa a anunțat DJ Bobitză. Și acum fac asta, fiindcă niciodată nu cred că aș putea să renunț. Ai câteva sute de oameni din culturi muzicale diferite, vârste diferite și tu trebuie să faci ringul ăla de dans să vibreze. Trebuia să fiu la Chefi la cuțite din sezonul 2, dar curajul meu a venit acum din partea fetelor mele‘, a spus Gabriel Florin Mihăilescu, la Chefi la cuțite.


Printre altele, pe lângă dorința de a se face electronist și marea iubire pentru muzică, Gabriel Florin Mihăilescu a recunoscut că este pasionat și de arta culinară. Își dorea să pășească în emisiunea Chefi la cuțite încă din sezonul 2, însă a ajuns abia în cel de al 12-lea, fiindcă nu a avut suficient curaj.

Gabriel Florin Mihăilescu a ieșit la pensie după ce a lucrat ca inginer

Gabriel Florin Mihăilescu a povestit că în prezent a ieșit la pensie, însă a precizat și că după piesa ‘S-a mărit armata’ care a avut un succes colosal, s-a întors la meseria sa și a devenit inginer. Acum a ieșit la pensie și nu mai profesează nici ca inginer, dar nici în domeniul muzicii de mulți ani. Totuși, cochetează cu arta culinară, motiv pentru care i-a impresionat pe jurați la Chefi la cuțite.


De meserie sunt inginer, dar după ce am terminat magistrala 5 am ieșit la pensie.

Mai mult, a povestit inclusiv cum a ajuns să facă renumita piesă ‘S-a mărit armata„, care a devenit extrem de repede foarte cunoscută. A explicat că totul s-a întâmplat dintr-o întâmplare, după el și prietenul său s-au întors din armată.


Am avut și încercarea de-a face o formație fantastică prin anii 1990 (…). Piesa „S-a mărit armata’ s-a născut din nevoia de-a umple caseta. Eu și prietenul meu tocmai ne întorsesem din armată și am zis să punem și piesa asta. Și culmea, piesa „S-a mărit armata’ a devenit succesul care ne-a făcut vedete în câteva săptămâni‘, a mai spus concurentul.