Cum arată și cu ce se ocupă Gianina Corondan, acum. Duce dorul televiziunii și ar fi dispusă să accepte noi proiecte: „Am câteodată nostalgii. Eu am făcut numai proiecte care mi-au plăcut”

 Ifrim Georgiana
.

De ceva ani, Gianina Corondan a dispărut de pe micul ecran, mutându-și atenția către mediul online. Chiar dacă s-a reinventat și are alte proiecte în desfășurare, fosta prezentatoare TV încă se arată interesată de lumea televiziunii. Ar fi dispusă să accepte noi proiecte, însă doar cu condiția să-și poată explora latura creativă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe când activa în televiziune, Gianina Corondan s-a remarcat prin energia sa ieșită din comun și spontaneitate. A început să se facă cunoscută la PRO TV, când a devenit prezentatoare meteo, apoi a făcut parte din emisiunea „Alo, generația PRO'. În 2018, după câțiva ani departe de televiziune, fosta prezentatoare a colaborat cu Antena 1, la „Te cunosc de undeva!', și le-a arătat telespectatorilor ce se întâmplă în culise.

gian10gian10

Citește și: Ce face Gianina Corondan, la 52 de ani, să nu se îngrașe de Sărbători: „O să mănânc de toate! „

Citește și: Gianina Corondan a împlinit 52 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Avea 77 de ani și se confrunta cu probleme de sănătate

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru: „Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam acasă. S-a terminat cu…'

Gianina Corondan duce dorul televiziunii și ar fi dispusă să accepte noi proiecte

La începutul acestei luni, Gianina Corondan a lansat o nouă serie de podcasturi, „Designer în vitrină', prin care promovează fashionul românesc. Lucrează cu o echipă restrânsă și recunoaște că sunt momente când duce dorul atmosferei din televiziune.

„Podcastul e TV, toți îl avem la îndemână și putem să ne creăm, sigur, dacă ai profesioniști. Eu știu școala veche cum funcționa și ceilalți ajung tot la vorba veche că îți trebuie un om bun la lumină, un om bun la sunet. Nu poți să le faci pe toate.

De multe ori mi-e dor de echipa mare de televiziune. Știi că era o stare de echipă permanent aceeași. Dar acum este variabilă și asta este frumos, dar am câteodată nostalgii', a spus fosta prezentatoare pentru ciao.ro.

„Am făcut numai proiecte care mi-au plăcut'

Retrasă de ceva timp din televiziune, Gianina Corondan e dispusă să accepte noi proiecte, dar cu câteva condiții. Pe micul ecran am revedea-o doar dacă ar primi o ofertă suficient de creativă, ce îmbină și partea de divertisment.

„Întotdeauna mă orientez după proiect. Eu am făcut numai proiecte care mi-au plăcut. Dacă proiectul este ofertant și e destul de creativ, mă distrează, zic da', a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

Fosta prezentatoarea a fost sinceră când a fost întrebată ce părere are despre peisajul actual al televiziunii: „Mi se pare un pic încremenită, împietrită, are un soi de inerție pe care nu o regăsesc în online. În online totul este viu și maleabil și la moment se modifică. A pierdut echipa României? Am știut, nu am stat să cerem aprobare de filmare, să aflăm cum și ce. Dacă televiziunile nu se vor mișca fâșneț, s-ar putea să fie lăsate cu scrâșnete, cu fum în urmă'.

Cum arată astăzi viața Gianinei Corondan

Gianina Corondan spune că duce un stil de viață activ, iar în toamnă va lansa câteva proiecte noi.

„Păi e destul de agitată, mă tot duc la evenimente. Am fost la Tiff, am fost la galele UNARTE și UAD, Cluj, București, Sibiu. Sunt destul de agitată în sensul ăsta. Adică fac drumuri lungi și întâlnesc oameni faini. Dar din toamnă o să mai am niște idei pe care o să le pun în undă, dar deocamdată nu zic pentru că sunt superstițioasă. Sunt în online. Online-ul este camping-ul meu', a încheiat ea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton