Cum arată și cu ce se ocupă mama Caterinei, noua iubită a lui Alex Bodi. E ireal de frumoasă și zici că sunt surori

 Ifrim Georgiana
.

Caterina Ciorba, noua iubită a lui Alex Bodi, are o mamă ireal de frumoasă și care îi seamănă izbitor. Ambele se bucură de popularitate în mediul online, unde împărtășesc imagini și momente din viața lor, iar prima impresie este că ar fi surori. Alina are 39 de ani, este stabilită în Dubai și, asemenea fiicei ei, se remarcă printr-un aspect fizic de invidiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La o lună de la despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi și-a oficializat relația cu noua iubită. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze incendiare, complet dezbrăcați și lipsiți de inhibiții. Caterina, noua cucerire a afaceristului, are 20 de ani și este originară din Republica Moldova.

euoghwegeuoghweg

Citește și: Alex Bodi a răbufnit la adresa Emei Uta, după ce a fost criticat că s-a afișat cu noua iubită: „După 3 ani de relație cum se numește când fugi prin hotel ca escortă? În timpul relației…'

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Citește și: Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru iubita lui, Daniela Iliescu, după conflictul dintre ele: „Încercați și voi, din respect pentru mine, că acum…”. Ce a spus artistul despre socrii lui

Cum arată și cu ce se ocupă mama Caterinei, noua iubită a lui Alex Bodi

Noua iubită a lui Alex Bodi este stabilită de ceva timp în Dubai, alături de mama ei. În Emirate, Caterina este o cunoscută influenceriță și postează diferite momente din viața personală. Videoclipurile care o surprind cu cea care i-a dat viață au devenit virale, datorită asemănării izbitoare dintre ele. Prima impresie este, pe bune dreptate, că ar fi surori.

Alina, mama tinerei, are 39 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Stabilită de mai mult timp în Emirate, acesta lucrează ca agent imobiliar și produce milioane de euro. Este pasionată de călătorii și preferă destinațiile exotice, după cum se observă pe contul ei de socializare. Internauții o copleșesc cu mesaje de apreciere și complimente datorită asemănării cu fiica ei. Pare greu de crezut că le desparte o diferență de vârstă de aproape 20 de ani.

 „Foarte frumoase! Parcă sunteți surori', a scris cineva.

„Ce fete frumoase, mamă și fiică', a fost alt comentariu.

Alex Bodi și noua iubită s-au fotografiat complet dezbrăcați

Alex Bodi și-a făcut publică noua relația zilele trecute. Afaceristul și noua iubită, Caterina, s-au afișat pe rețelele de socializare complet dezbrăcați și în ipostaze incendiare.

Tânăra stă întinsă pe o parte, iar lumina ambientală îi scoate în evidență silueta suplă. O altă fotografie o surprinde în toată splendoarea, întinsă pe spate și cu sânii la vedere.

Recent, afaceristul a decis să-și răsfețe noua cucerire cu o vacanță într-un loc exclusivist și a ales Mykonos. Întâmplător sau nu, fosta lui iubită, Ema Uta, se află în vacanță tot în Mykonos, unde petrece cu prietenele.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton