Cum arată și cu ce se ocupă mama Simonei Halep. Tania Halep își sărbătorește ziua de naștere: „La mulți ani, scumpa mea”

.

Joi, 1 iunie, mama Simonei Halep își sărbătorește ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, sportiva a publicat o imagine cu cea care i-a dat viață, iar în dreptul acesteia a scris o urare emoționantă. Jucătoarea de tenis a fost întotdeauna discretă cu privire la viața privată și nu și-a expus familia pe rețelele de socializare, însă cu ocazia aniversării mamei ei, aceasta și-a surprins fanii. Iată cum arată și cu ce se ocupă Tania Halep!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În vârstă de 31 de ani, Simona Halep este cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României. Sportiva obișnuiește să vorbească rar despre familia ei și despre viața privată, însă se cunoaște faptul că a copilărit la malul mării, fiind orginară din județul Cosntanța. Simona Halep provine dintr-o familie modestă de aromâni și mai are un frate, pe nume Nicolae, care administrează afacerile pe care sportiva le are pe litoralul românesc.

sim10sim10

An de an, cu ocazia aniversării mamei ei, Simona Halep obișnuiește să-i facă o urare publică Taniei Halep. Cele două au o relație extrem de apropiată, sportiva susținând că cea care i-a dat viață a susținut-o necondiționat și a încurajat-o încă de când a făcut primii pași în tenis, în ciuda greutăților financiare.

Citește și: Simona Halep, afectată profund, după ce procesul de dopaj a fost amânat a treia oară: „Urmările asupra sănătății mele mentale…”

Citește și: Simona Halep s-a mutat într-un apartament de lux din Capitală. Sportiva a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc

Citește și: Florin Salam, primele declarații după ce a ieșit din spital: 'E norocul meu că sunt iubit de Dumnezeu. Vreau să vă anunț că…'

Citește și: Actorul John Beasley a murit, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Avea 79 de ani

Mama Simonei Halep își sărbătorește ziua de naștere

Astăzi, 1 iunie, mama Simonei Halep își sărbătorește ziua de naștere, iar sportiva a publicat o imagine cu cea care i-a dat viață. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri și gânduri bune din partea internauților, deși este făcută publică de numai câteva ore. Jucătoarea de tenis a ținut să-i facă Taniei Halep o scurtă urare în mediul online.

„La mulți ani, scumpa mea mamă!', a scris campioana de tenis pe rețelele de socializare.

Părinții sportivei, Tania și Stere Halep, o susțin nemărginit încă de atunci când avea patru ani și învăța să țină racheta de tenis în mână. Simona Halep s-a născut în Constanța, iar la 16 ani s-a mutat în București, pentru a-și continua cariera în tenis.

Cum arată și cu ce se ocupă mama Simonei Halep

Simona s-a născut într-o familie de aromâni în orașul Constanța. Tatăl ei, Stere  a fost jucător de fotbal la echipa Săgeata Stejaru, iar apoi a devenit proprietarul unei fabrici de lactate. De cealaltă parte, mama acesteia, Tania Halep, a fost casnică. Pe vreme când sportiva se afla la începutul carierei, părinții ei au fost nevoiți să facă împrumuturi la bănci, pentru ca aceasta să-și poată participa la turnee.

„Le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe. Este o jucătoare completă. A devenit un om cu o mentalitate solidă şi sunt tare mândră de ea, vă doresc la fel tuturor', este una dintre puținele declarații pe care Tania Halep le-a făcut despre fiica ei, Simona Halep.

Ce relație are Simona Halep cu părinții ei

Discretă din fire, Simona Halep a vorbit rar despre relația pe care o are cu părinții ei. Jucătoarea de tenis a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că Tania și Stere Halep i-au oferit întotdeauna suportul moral și financiar pentru a face performanță în sport.

„Părinții mei au fost cum sunt toți ceilalți părinți, sper. Foarte aproape de mine, m-au încurajat mereu atunci când am avut un moment mai greu în tenis. M-au susținut și financiar, ca să pot să ajung aici astăzi și nu m-au certat niciodată când am pierdut un meci sau când nu am jucat ceea ce trebuie pe teren, am avut înțelegere din partea lor, am avut încrederea părinților că se poate într-o zi să îmi îndeplinesc visul și bineînțeles, emoția, dragostea pe care mi-au dăruit-o și mi-au oferit-o zi de zi. Numai așa consider eu că am putut să ajung la cel mai înalt nivel în tenis', a spus sportiva, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton