Cum arată și cu ce se ocupă noul iubit al Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei. Joni are 21 de ani și locuiește în Norvegia

.

La mijlocul lunii august, Bianca Comănici anunța că este într-o nouă relație, însă a divulgat puține detalii despre cel care i-a cucerit inima. Recent, cei doi s-au afișat împreună și au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste, care a luat naștere în mediul online. Joni are 21 de ani și locuiește în Norvegia, fiind, la rândul lui, creator de conținut. Iată cum arată noul iubit al Biancăi Comănici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Bianca Comănici a devenit cunoscută după participarea în emisiunea „Puterea Dragostei’, sezonul 2. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a format un cuplu cu Livian Pop, însă relația lor s-a terminat cu scandal și acuzații grave. În urmă cu câteva săptămâni, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei’ anunța că iubește din nou și că are planuri serioase cu actualul ei partener, Joni, pe care l-a cunoscut pe Tik Tok. Tânărul de 21 de ani locuiește în Norvegia, însă a venit în România pentru a-și vizita iubita, iar cei doi îndrăgostiți au vorbit, pentru prima dată, despre relația lor.


Citește și: Bianca Comănici, mai îndrăgostită ca niciodată: ‘Este omul lângă care mă văd toată viața’. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei își dorește copii alături de noul iubit

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună: „Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune'

Citește și: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Reacția juraților Chefi la cuțite când au văzut-o în platou: „Sunt șocat. Nu, nu e păpușă…’


Citește și: Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav: „Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic'

Cum arată și cu ce se ocupă noul iubit al Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici și iubitul ei, Joni, s-au cunoscut pe rețelele de socializare, tânărul fiind, la rândul lui, creator de conținut pe TikTok. Partenerul brunetei locuiește, de ani buni, în Norvegia, însă s-a născut în Kosovo.


„Vorbeam cu o prietenă acum vreo jumătate de an, având în vedere activitățile mele de zi cu zi și mă gândeam unde aș putea să îmi întâlnesc sortitul sau măcar o persoană cu care să interacționez mai mult. Și ea avea probleme și eu la fel, nu ieșeam, nu mai făceam nimic. Bineînțeles, ritualul meu din fiecare seară, să intru live pe tiktok și acolo l-am cunoscut pe el.

Din partea mea a fost dragoste la prima vedere, din prima clipă când l-am văzut am avut ceva în stomac. Când ne-am văzut față în față, am avut aceeași chimie. El e tiktoker. Mi-a spus că de obicei nu accepta cereri de la alte persoane, dar în seara respectivă s-a gândit să accepte. Sunt sigură că a fost soarta, nu am forțat nimic, am lăsat de la sine să funcționeze lucrurile și funcționează destul de bine. Iubitul meu se numește Joni, e din Kosovo, dar acum locuiește în Norvegia. Are 21 de ani și este zodia gemeni. Ne-am spus deja te iubesc’, a susținut bruneta, potrivit wowbiz.ro.


„Relația noastră este la distanță’

Deocamdată, Bianca Comănici și iubitul ei au o relație la distanță, însă susțin că au planuri serioase de viitor, dând de înțeles s-ar putea muta împreună în viitorul apropiat.


„Este o poveste de dragoste, eu nu mai credeam în iubire. Am început să cred din nou în dragoste datorită acestui băiat cu care sunt de ceva timp împreună și am emoții să îl revăd de fiecare dată, pentru că relația noastră este la distanță. E un pic mai greu de întreținut o relație așa, dar e frumos, pentru că de fiecare dată când ne revedem am fluturași în stomac și abia aștept să îl văd’, a precizat Bianca Comănici, potrivit aceleiași surse.

„Sunt foarte fericit că sunt lângă Bianca. Ce simt pentru ea este iubire, multă iubire. Cel mai mult îmi place la ea personalitatea. E o persoană bună, amuzantă’, ne-a spus Joni.

Sursa foto: Instagram