Cum arată și cu ce se ocupă Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. A plecat din presă după 20 de ani de activitate

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Radu Coșarcă a fost unul dinte cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Fostul prezentator tv a ales să plece din televiziune în anul 2010. Iată cum arată și cu ce se ocupă în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cu ce se ocupă Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Radu Coșarcă prezenta principalul jurnal de știri de la Antena 1, alături de Mona Nicolici. Acesta a părăsit pupitrul știrilor în 2010, când a acceptat funcția de director de relații externe la o firmă din domeniul energetic.

radu coșarcă PREZENTATORradu coșarcă PREZENTATOR

Ce mai face și cu ce se ocupă Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Fostul realizator TV a renunțat la televiziune și lucrează într-un domeniu diferit, mai exact, într-o companie care se ocupă de extracția de minereuri neferoase.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Fizz. La 44 de ani, milionarul excentric a fost fotografiat mâncând un covrig, la o terasă

Citește și:Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cum arată acum: „Mi-a fost atât de teamă să…”

Citește și:Cum arată acum cântăreața de muzică populară Maria Beatrice Bândoiu după ce a fost mutilată de un câine: „Nu vreau să mă vadă cineva așa peste ani”

Citește și:Cum arată acum Denisa Jurcan de la Insula Iubirii, sezonul 5. S-a căsătorit și a devenit mamă

Ce mai face și cu ce se ocupă Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1

Radu Coșarcă a lucrat în televiziune și a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de știri. Și-a început cariera la TVR, iar ulterior s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat jurnalul alături de Mona Nicolici. De asemenea, acesta a fost unul dintre primii membrii ai Consiliului Național al Audiovizualului, iar printre posturile la care a lucrat se numără și Național TV. Radu Coșarcă a fost și profesor de comunicare și a predat la Universitatea București. Pe vremea când prezenta știrile la Antena 1, Radu Coșarcă a reușit să întreacă Pro TV-ul, alături de Sandra Stoicescu și Mona Nicolici.

Sondajele de audiență din ultima vreme arată că Știrile PRO TV înregistraseră o scădere a audienței. Nu neapărat din cauza uzurii vedetelor sau a politicii redacționale (chestiuni care nu sunt deloc de neglijat), cât, mai cu seamă, din cauza agresivității concurenței”scria presa de atunci.

Radu Coșarcă lucrează într-un domeniu diferit

Radu Coșarcă s-a retras din televiziune în anul 2010 și s-a alăturat echipei Enel. Acesta a ocupat funcția de director Relații Externe, iar în perioada 2010-2016 a fost direct de comunicare. În prezent, fostul prezentator de știri lucrează la S.C Cupru Min S.A. o compania care se ocupă de extracția de minereuri neferoase, potrivit Linkedln.

Radu Coșarcă a absolvit Universitatea Politehnică din București din anul 1987, iar în 1993, a terminat College of Communication-Brodcast Journalist din California. Totodată, Radu Coșarcă a studiat și Center for Foreign Journalist din Virginia și la BBC World Service, după care a devenit profesor universitar și angajat la CNA.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton