Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea. Alexandra are 33 de ani și lucrează într-un domeniu complet diferit

 Ifrim Georgiana
.

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 18 ani, iar în prezent se află la pupitrul știrile sportive de la PRO TV. Puțini sunt cei care știu că jurnalista are o soră mai mică, pe Alexandra Caragea, în vârstă de 33 de ani. Iată cum arată și cu ce se ocupă aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea s-a născut la București și provine dintr-o familie cu doi copii. Prezentatoarea de la Pro TV are o soră mai mică, pe nume Alexandra, alături de care s-a afișat adesea pe rețelele de socializare. Între cele două există o asemănare izbitoare, însă au caractere diametral opuse și lucrează în domenii diferite. Alexandra Caragea nu a cochetat cu lumea televiziunii, însă are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online.

cori3cori3

Citește și: Corina Caragea, după vacanța din Asia: „Parcă tot orașul se uita la tine dezbrăcat, la duș sau pe toaletă'. Ce reguli ciudate au șocat-o

Citește și: „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos și stau toată ziua în vacanțe'. Corina Caragea a răbufnit după ce a fost criticată pentru fotografiile din vacanțe

Citește și: De ce își ține Bănel Nicoliță iubita ascunsă: „Suntem împreună de trei ani deja, dar…'. Ce spune despre nuntă și fosta soție

Citește și: Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară. Cui îi lasă averea: „Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită'

Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea

Alexandra este sora mai mică a Corinei Caragea și are 33 de ani. Tânăra a ales un domeniu de activitate complet diferit față de cel al prezentatoarei TV și lucrează într-un departament juridic. Deși au personalități diferite, se pare că cele două surori împărtășesc pasiunea pentru călătorii, după cum se observă pe pagina de Instagram a acesteia.

„Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei. Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc', a spus Alexandra, pentru Libertatea.

Cum se înțelege Corina Caragea cu sora ei mai mică

În urmă cu câțiva ani, Corina Caragea vorbea despre relația cu sora ei mai mică. Prezentatoarea TV a recunoscut că între ea și Alexandra există mari diferențe de personalitate, însă sunt apropiate și se ajută reciproc.

„Sora mea este mai mică, diferența fiind de opt ani, așa că ea nu mi-a fost partener de joacă. Ca orice soră mai mare, am avut grijă de Alexandra, însă părinții mei au fost și ei acolo prezenți mereu. Suntem foarte diferite, fiecare cu domeniul ei de activitate, preferințe şi hobby-uri personale. Suntem, totuși, împreună și acolo una pentru cealaltă oricând, ba chiar suntem și vecine de bloc', a spus prezentatoarea TV, potrivit taifasuri.ro.

Corina Caragea, amintiri cu sora ei

Corina Caragea a povestit că i-a avut grija surorii ei, în perioada copilăriei. Uneori, prezentatoarea TV era cea care mergea la ședințele cu părinții, având în vedere diferența de vârstă de 8 ani dintre ele.

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră', a declarat prezentatoarea de la Pro TV.

Cât despre copilăria ei, prezentatoarea TV a mai povestit: „Una normală (n.r. – copilărie), de copil crescut într-un cartier de la marginea Bucureștiului, la bloc. Totuși, toate vacanțele le petreceam la bunicii de la țară și pentru asta nu pot fi decât recunoscătoare. Mi-amintesc cu mare drag și în acest moment de zilele pe care le petreceam în natură, la muncile câmpului, plantam roșii, culegeam via. Chiar și de animale mă ocupam, eu dădeam de mâncare la găini. Am făcut de toate când eram mică. Dacă voi avea copii, voi face tot posibilul ca și ei să aibă parte de acest noroc: să își petreacă vacanțele la țară, în natură'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton