Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, la 73 de ani. Pamela din Dallas a renunțat la viața publică, după ce și-a amenințat menajera cu pistolul

 Ifrim Georgiana
.

Victoria Principal făcea furori în anii 70 datorită apariției de senzație în rolul Pamelei Barnes Erwing din „Dallas'. În urmă cu doi ani, faimoasa actriță anunța că a decis să se retragă din viața publică, mutându-se într-o fermă din California, unde are parte de liniște și solitudine. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Pamela din Dallas!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Victoria Principal este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul-fenomen „Dallas'. Primul rol l-a primit în pelicula „The Life and Times of Judge Roy Bean', din 1972, regizată de John Huston, în care a jucat alături de Paul Newman, film pentru care a obținut o nominalizare la Globul de Aur. Un an mai târziu, a jucat filmul „The Naked Ape' și a pozat pentru Playboy. Viața actriței s-a schimbat radical atunci când a citit, întâmplător, scenariul serialului „Dallas', convinsă fiind că rolul Pamelei i se potrivește mănușă. După 9 ani pe platoul de filmare al serialului-fenomen, Victoria Principal și-a anunțat retragerea și a vorbit public despre neînțelegerile avute cu producătorii.

dala12dala12

Citește și: La 71 de ani, Pamela din Dallas s-a retras din viața publică. Cu ce se ocupă acum Victoria Principal

Citește și: O mai ții minte pe Pamela din Dallas? Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal la 71 de ani

Citește și: Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, chiar înainte ca el să urce pe scenă: „Plângea în culise…”

Citește și: Gerard Pique şi Clara Chia se căsătoresc! Când vor anunța cei doi logodna

Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, la 73 de ani

Fără doar și poate, Victoria Principal a fost cea mai iubită actriță din mega-serialul Dallas. Timp de 9 ani, personajul pe care l-a interpretat a făcut înconjurul lumii, susținând că a fost „privilegiată' să joace rolul Pamelei Barnes Erwing. În ciuda notorietății de care se bucura, cunoscuta actriță a părăsit distribuția serialului-fenomen, aducând în discuție problemele referitoare la remunerația sa.

„Primii cinci ani au fost spectaculoși, incredibili, minunați. Dar apoi, câțiva scenariștii cheie au plecat, iar în anul șapte. A existat un declin în scenariul serialului, ceea ce a avut o contribuție enormă asupra deciziei mele de a renunța la proiect. (…)

„Au vrut să mă influențeze să stau pentru mai puțini bani. Dar ceea ce nu au înțeles a fost cât de hotărâtă eram eu să plec. M-am simțit oarecum insultată. Așa că, răspunsul meu politicos a fost ferm, că plec. Eram îndrăgostită de serial și de rol de cum am citit scenariul. Am simțit că este vorba despre ceva incredibil, special, ceva din care îmi doream foarte să fac parte. Nu îmi puteam imagina că nu voi fi Pam. A fost un adevărat privilegiu pentru mine să o interpretez', a declarat ea, acum câțiva ani, pentru presa internațională.

Victoria Principal și-a lansat o companie de produse cosmetice

După retragerea din serialul „Dallas', Victoria Principal a mai jucat în diferite producții, iar apoi s-a retras din cinematografie pentru a se concentra asupra proiectelor sale de sănătate și wellness. Cunoscuta actriță și-a lansat o companie de cosmetice și s-a implicat în diferite activități caritabile. În 2019, a anunțat retragerea din compania Principal Secret, care a fost apoi achiziționată de Guthy Renker.

„Când am împlinit 50 de ani, am simțit că vreau să fac o schimbare în viața mea, astfel că mi-am urmat în totalitate pasiunea', a spus aceasta, în urmă cu ceva timp.

Victoria Principal a fost căsătorită de două ori

În plan personal, Victoria Principal a fost căsătorită de două ori. Între 1978 şi 1980, protagonista din Dallas a avut un mariaj cu Christopher Skinne, însă cei doi au divorțat. Ulterior, timp de 21 de ani, a fost soția chirurgului plastician Harry Glassman, poveste de dragoste care s-a încheiat tot cu un divorț. Din niciunul dintre cele două mariaje nu au rezultat copii, actrița dând de înțeles că nu a fost vorba despre o alegere personală.

„Întotdeauna am fost reticentă cu privire la acest subiect. Știu că s-a zvonit că nu am avut copii din cauza vanității mele. Nu am avut copii pentru că nu am putut avea copii. E ceva ce nu poți controla… este o pierdere', a spus actrița în urmă cu câțiva ani.

Victoria Principal a fost agresată fizic de fostul soț, Harry Glassman

În 1985, Victoria Principal s-a căsătorit cu chirurgului plastician Harry Glassman, însă au divorțat cu scandal, după 21 de ani împreună. Cu puțin timp înainte de despărțirea legală, cei doi au fost implicați într-un conflict violent, în urmă căruia protagonista din Dallas a ajuns la spital. Chirurgul plastician a fost arestat și acuzat de vătămare corporală, însă a fost eliberat pentru o cauțiune de 36.500 de dolari. Ulterior, acesta a susținut în spațiul public că Victoria Principal avea probleme cu alcoolul.

„Nu mi-am abuzat niciodată fizic soția. Arestarea mea a fost o consecință a abuzului ei de alcool, care a dus la reținerea ei în camera de urgență Cedars-Sinai pentru evaluare psihiatrică', a declarat Glassman.

Victoria Principal și-a amenințat menajera cu pistolul

În 2019, Victoria Principal a reintrat în atenția presei, din cauza unui scandal pe care l-a avut cu menajera ei. Se pare că actrița de la Hollywood ar fi recurs la amenințări cu pistolul, după ce angajata ei ar fi plimbat prea mult câinele: „târât cu lesa atât de dur încât câinele tușea și avea ochii bombați'. În urma procesului, s-a stabilit că animalul fusese rănit și în zona spatelui.

După concediere, Maribel Benegas a fost amenințată cu pistolul de Victoria Principal, însă fără a trage vreun foc. Ulterior, cazul a fost respins de judecători din cauza probelor insuficiente. După incidentul acesta, Pamela din Dallas s-a retras din viața publică și locuiește într-o formă din California, dedicându-și energia salvării animalelor fără stăpân.

Sursa foto: Hepta & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton