Cum arată sora lui Carmen de la Sălciua. Daniela Racolța are 29 de ani și este make-up artist

 Ifrim Georgiana
.

Carmen de la Sălciua și-a construit o carieră de succes în muzică, fiind una dintre cele mai cunoscute căntărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Puțini știu, însă, că artista are o soră mai mică, care îi seamănă izbitor și care îi calcă pe urmă. Daniela Racolța are 29 de ani și locuit o bună perioadă din viață în Germania, însă a decis să se întoarcă în țara natală. Iată ce imagini a postat Carmen de la Sălciua cu sora și mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua se bucură de multă popularitate, însă puțini au auzit de sora mai mică a acesteia. Cele două se aseamănă izbitor și au fost înzestrate cu talent muzical, deși Daniela Racolța a făcut mai târziu primii pași în acest domeniu. Cele două au lansat o piesă împreună în urmă cu trei ani, iar artista a spus că nu reușește să-și convingă sora mai mică să facă carieră în muzică.

car10car10

Recent, Carmen de la Sălciua s-a reunit cu mama și sora ei, așa că a profitat de ocazie și a imortalizat momentul. Pe rețelele de socializare, cântăreața a publicat mai multe fotografii cu familia ei, iar internauții au remarcat asemănătarea dintre ele, apreciindu-le pentru frumusețea răpitoare. În mai multe rânduri, artista a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu Daniela Racolța, pe care o încurajează să-și clădească o carieră în muzică.

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș: „Nu am simțit nicio clipă să fie…'

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: 'Vine surpriza!'

Citește și: Ion, tatăl Nicoletei Luciu, se confruntă cu grave probleme de sănătate: 'Dar ce nu am… Am multe afecțiuni. M-am săturat de…'

Citește și: Connect-R se retrage din muzică, după 25 de ani de activitate: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”. Ce probleme de sănătate a avut

Cum arată sora lui Carmen de la Sălciua

De curând, Carmen de la Sălciua a avut o întâlnire emoționantă cu mama și sora ei mai mică, motiv pentru care a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Daniela Racolța, în vârstă de 29 de ani, seamănă leit cu artista, iar pe lângă asta, a fost înzestrată cu talent muzical. În 2020, cele două surori au lansat prima piesă împreună, după lungi insistențe, căci Daniela Racolța cântă din plăcere și nu s-a gândit să-și construiască o carieră în domeniu.

O bună perioadă de timp, sora artistei a locuit în Germania, acolo unde și-a construit o viață, însă a decis să revină în România. În prezent, tânăra este make-up artist și a făcut cursuri de specializare în acest domeniu.

„Mama mea frumoasă',  a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginii cu mama sa.

Ce relație are Carmen de la Sălciua cu sora ei

În mai multe rânduri, Carmen de la Sălciua a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu sora ei mai mică, având în vedere greutățile prin care au trecut împreună. Cele două nu au avut o copilărie ușoară, însă s-au avut una pe cealaltă și spun că sunt unite și gata să se ajute oricând.

„Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama m-a lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii, dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!' , a povestit Daniela.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton