Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Prezentatorul de la PRO TV are o familie minunată

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Cosmin Stan este o figură emblematică a postului PRO TV. Jurnalistul în vârstă de 44 de ani a cucerit publicul prin profesionalismul său și are o carieră de succes în lumea televiziunii. Dacă pe el îl cunoaște o țară întreagă, puțini știu cum arată soția și copiii lui. Toți patru împărtășesc aceeași pasiune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Cosmin Stan e unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de știri din România. Se pare că jurnalistului de la PRO TV îi merge la fel de bine și-n plan personal. Acesta are o familie minunată, formată din soția lui, Oana, și cei doi copii ai lor, Mark și Maia, în vârstă de 12 și respectiv 8 ani.

cosmin-stan-1cosmin-stan-1

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Prezentatorul buletinului de știri de la PRO TV și soția lui, Oana, s-au căsătorit în anul 2017, în Las Vegas. Partenera lui Cosmin Stan vine din Hunedoara și e foarte pasionată de călătorii. De asemenea, adoră să se uite la filme și cel mai bine se relaxează stâns la soare, în grădina casei.

Citește și: Mașinile și terenurile Elenei Udrea sunt vândute de ANAF.Ce prețuri au bunurile politicianului aflat la închisoare

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a măritat astăzi, în secret:”Am vrut să fie un moment al nostru”. Primele imagini

Citește și: Câți bani au cheltuit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în vacanța din Thailanda:„Nu este un hotel accesibil. Era totul super…'

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil”

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Jurnalistul are doar cuvinte de laudă la adresa soției lui. Cosmin Stan o consideră „cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume'.

„Oana, soția mea, e cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume, fără de care nu aș fi putut trece peste niște momente extrem de dificile din ultimii 10 ani. A fost cu adevărat lângă mine la bine și la greu și cred că asta ne-a unit și mai tare.

În plus, este cea mai bună mamă din lume! Îi plac foarte mult călătoriile și încercam să facem asta cât mai des, să plecăm să vedem locuri noi. Îi plac filmele, îi place să se relaxeze în grădină la soare, îi place să facă sport', a spus Cosmin Stan, conform unica.ro.

Prezentatorul de la PRO TV are o fată și un băiat

Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Deși obișnuiește să-și țină familia departe de ochii curioșilor, recent, Cosmin Stan le-a făcut o surpriză urmăritorilor din mediul online. Jurnalistul a postat o poză în care apare alături de soția lui și cei doi copii, în aeroport. Se pare că cei patru au plecat împreună într-o vacanță.

„Să descoperim lumea împreună este ceea ce ne place cel mai tare!', a scris vedeta pe Instagram.

Mark și Maia sunt pasionați de călătorii la fel de tare ca părinții lor, chiar de la o vârstă fragedă. Jurnalistul de la PRO TV povestea că i-a luat încă de când erau mici prin toate deplasările din România și de peste hotare.

„Mark și Maia sunt echilibrați, plini de viață și dornici întotdeauna de aventură. Pentru că i-am luat cu noi peste tot încă de când s-au născut, sunt la rândul lor mari iubitori de călătorii așa că așteaptă cu sufletul la gură orice plecare cu avionul', declara Cosmin Stan, în trecut, pentru click.ro.

„Ca tată, cea mai mare provocare este să țin pasul cu noua generație'

În ciuda programului încărcat pe care-l are, Cosmin Stan e foarte implicat în rolul de tată. Pentru el, însă, cea mai mare provocare e să țină pasul cu noua generație.

„Ca tată, cea mai mare provocare este să țin pasul cu noua generație. Copiii din zilele noastre sunt superinteligenți și pare că se nasc deja digitalizați. Iar ai mei sunt la fel. Ambii se simt în largul lor în această lume a tehnologiei și visează cu ochii deschiși cum vor transforma ei înșiși lumea', mărturisea jurnalistul, anul trecut, potrivit bzi.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton