Cum arăta Stela Enache la începutul carierei. Artista împlinește 74 de ani, dar a rămas la fel de frumoasă și distinsă

.

Stela Enache are o carieră muzicală de cinci decenii și este una dintre vocile de aur ale generației vechi de artiști. Pe 24 ianuarie, aceasta împlinește 74 de ani, însă nu își trădează deloc vârsta, pentru că are o siluetă impecabilă și păstrează aceeași aură distinsă. Interpreta provine dintr-o familie cu rădăcini artistice și a debutat la vârsta fragedă de 14 ani. Iată imaginile cu Stela Enache la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Stela Enache, artista care a interpretat piesa „Ani de liceu’ din celebrul „Liceenii’, împlinește pe 24 ianuarie 74 de ani. De la vârsta de 3 ani, artista a început să studieze baletul, iar de la vârsta de 6 ani, pianul, la Școala de Muzică. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de părinți, căci tatăl său cânta la vioară, iar alături de mama sa, făcea parte din Corul Sindicatelor. Stela Enache a marcat debutul muzical în adolescență, apoi și-a clădit pas cu pas una dintre cele mai longevive cariere din muzica ușoară românească.


Citește și: Stela Enache și-a pregătit mormântul, la 73 de ani: „Nu mai poate să încapă nimeni în viața mea'. Lângă cine vrea să fie înmormântată

Citește și: Stela Enache, confesiuni tulburătoare despre momentul în care va părăsi această lume: „Vreau doar să mor în mod demn'

Citește și: Nominalizările pentru Premiile Oscar 2024


Citește și: „Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț!'. Andreea Tonciu a recunoscut că nu a citit nici măcar o carte

Cum arăta Stela Enache la începutul carierei

Stela Enache s-a născut în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. După ce a absolvit Școala Populară de Artă din Reşiţa, interpreta a urmat cursurile Conservatorului „G. Dima’ din Cluj-Napoca. Înzestrată cu un timbru vocal inconfundabil, a cucerit inimile românilor, iar meritele i-au fost recunoscute prin nenumărate distincții. A păstrat aceeași alură și eleganță din anii de debut, după cum se poate remarca în fotografiile ce o surprind în spectacolele susținute de-a lungul carierei.


„La 14 ani am debutat cu orchestra de muzică uşoară a Casei Sindicatelor cu melodia „House of The Rising Sun a formaţiei The Animals. (…)

Pe lângă muzică, am cochetat şi cu teatrul şi m-am pregătit pentru admitere încă din timpul liceului. Dar părinţii mei nu au fost de acord şi am optat pentru Conservator. Eram bine pregătită, absolvisem Şcoala de muzică şi Şcoala Populară de Artă, iar examenul de admitere la Conservator a fost floare la ureche. Am intrat din prima.

Am participat la concursuri şi festivaluri studenţeşti, unde am câştigat diplome, trofee şi, cel mai important, multă experienţă. Pentru fiecare concurs mă pregăteam temeinic şi încercam să mă prezint cât mai bine. Amintiri speciale nu am, pentru că totul decurgea fără probleme, iar ţinta mea era să mă remarc într-un fel. Şi am reuşit’, a povestit artista pentru adevărul.ro.


Povestea de dragoste dintre Stela Enache și Florin Bogardo

Stela Enache și regretatul ei soț, Florin Bogardo, au fost împreună timp de 39 de ani. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filmele de dragoste, căci artista a fost cerută în căsătorie după numai trei zile. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, Laura Maria și Anton Marin. Din nefericire, destinul a făcut ca cei doi să se despartă, după ce compozitorul s-a stins din viață, pe 15 august 2009.


„Mama a fost mută de uimire în momentul în care am zis că mă mărit. Plecasem de acasă și nici prin gând nu-mi trecea. L-am cunoscut pe soțul meu și după trei zile m-a cerut de nevastă. Atunci am dat telefon și am spus că vreau să mă mărit, dar cu consimțământul lor.

Nu înțelegeau ce se întâmplă. S-au suit în tren și au venit unde eram eu atunci, la Festivalul de la Mamaia, și am făcut logodna împreună. (…) După aceea au fost 39 de ani de căsnicie fericită’, a povestit solista într-o emisiune televizată.

Sursa foto: Facebook