Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, la 5 ani. Băiețelul seamănă leit cu tatăl său

.

Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, la 5 ani. Pe rețelele de socializare, soția fotbalistul a postat câteva imagini de familie, în care apare alături de fiul ei. Tiago a crescut, este pasionat de fotbal, iar fanii au observat că semănă izbitor de mult cu tatăl lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Adrian Mutu și actuala lui soție sunt împreună de aproximativ 8 ani. Cei doi s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit la începutul anului 2017. Într-un interviu recent, Adrian Mutu a mărturisit că Sandra i-a atras atenția după ce a văzut-o la Miss România. De când formează un cuplu, cei doi nu s-au certat niciodată, fotbalistul susținând că relația cu Sandra este una specială. În ciuda diferenței de vârstă de 15 ani, cei doi se înțeleg minunat și se bucură de fiecare clipă alături de băiețelul lor. Acum, soția lui Adrian Mutu a publicat câteva fotografii alături de Tiago, iar aprecierile nu au întârziat să apară.


Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, la 5 ani. Fiul lui Adrian Mutu îi calcă pe urme tatălui său și nu încetează să-și uimească părinții. Iată cum arată băiețelul lor acum!

Citește și: Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, cea de-a treia soție:'Eu eram însurat, ea avea 15-16 ani'

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Adrian Mutu.Sandra a fost logodită și și-a părăsit iubitul înainte de nuntă


Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici' la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:'Noroc că nu are…'

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte, acum 10 zile:'M-au băgat direct în operație ca să mă salveze'/ Ce a pățit și cum se simte acum

Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu

Pe rețelele de socializare, Sandra a distribuit o serie de fotografii cu fiul ei, care au strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii. Utilizatorii au observat imediat că Tiago nu împărtășește doar pasiunea pentru fotbal cu tatăl său, ci îi și seamănă leit.


În luna aprilie, acesta a împlinit vârsta de 5 ani, iar părinții săi i-au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. La rândul ei, Sandra a fost complimentată pentru faptul că se menține într-o formă fizică de invidiat.

Tiago este al patrulea copil al lui Adrian Mutu. Aceasta mai are un băiat cu Alexandra Dinu și două fete din relația cu Consuelo Matos.


Cum se înțeleg Adrian Mutu și Sandra

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a descris relația pe care o are cu actuala sa soție. Acesta a susținut că Sandra este o ființă „solară’, lucru care se reflectă și în educația pe care i-o oferă fiului lor.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an.


De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească… În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!’, a declarat Adrian Mutu, în podacstul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook