Cum arată tortul de nuntă al Prințesei Eugenie

 Alina Dan
.

Prințesa Eugenie a Marii Britanii se căsătorește azi cu Jack Brooksbank, aceasta fiind cea de-a doua nuntă de importanță națională din Regat. Așa cum era de așteptat, detaliile de culise ale evenimentului sunt cele mai așteptate de către toată lumea. Unul dintre ele este legat de tortul miresei. Așadar, cum arată tortul de nuntă al Prințesei Eugenie?

[gallery ids="2444264,2444265,2444266,2444267,2444268,2444269,2444270"]

Prințesa Eugenie a ales un designer cofetar din Londra, pe Sohpie Cabot care a creat  un tort cucatifea roșie și ciocolată, „un tort tradițional, cu un simț modern'.

'Cu deosebită încântare sunt îndreptățită să vă anunț că eu voi fi cea care va realizat tortul de nuntă al Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank. A fost cel mai mare secret pe care a trebuit să îl păstrez vreodată! Sunt încântată și onorată că am fost aleasă să creez ceva atât de special și unic pentru acest cuplu minunat', anunța Sophie cu puțin timp în urmă.

Daca vrei si tu ceva special, e cazul sa faci un tort diplomat! O sa ii dai gata pe toti!

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se căsătoresc azi

800 de invitați sunt așteptatți să participe azi la nunta Peințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Printre invitați se află, pe lângă membri familiei regale, și câteva celebrități, precum cântăreața Ellie Goulding, modelul Cara Delevingne și copiii lui Sir Richard Branson, Holly și Sam.

Regina și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria celor doi anul trecut, în timpul petrecerii date la Balmoral, cu ocazia aniversării prințului Harry. Jack a cerut-o în căsătorie pe Eugenie în luna ianuarie a acestui an, în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Cei doi se aflau pe malul unui lac de la poalele unui vulcan, iar omul de afaceri a ales să-i pună iubitei sale marea întrebare în timp ce apusul soarelui se reflecta în apă.

Eugenie și Jack se căsătoresc la St. George Chapel de la Castelul Windsor, același loc în care s-a căsătorit și prințul Harry cu Meghan Markle. Ceremonia începe la ora locală 11.00 (n.r. – 13.00 ora României). După ceremonie, proaspeții soți, vor merge cu caleașca prin Windsor, dar nu vor străbate tot orășelul, așa cum au făcut Harry și Meghan în mai. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton