Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Casa este dotată cu piscină exterioară

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. În 2021, Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au făcut cununia civilă, după patru ani de relație. După ce și-au unit destinele, cei doi au anunțat că au început construcțiile pentru noua lor locuință, o vilă dispusă pe două etaje, situată în Băneasa. De curând, artista și partenerul ei de viață s-au mutat în căminul mult visat, iar imaginile cu interiorul și exteriorul vilei au stârnit invidia multora. Iată cum arată locuința luxoasă a Roxanei Nemeș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Povestea de dragoste dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima a început în urmă cu 6 ani. Cei doi s-au cunoscut „în vârf de munte', după cum a susținut chiar artista, iar cununia civilă a avut loc în septembrie 2021. Imediat după oficializarea relației, cântăreața și afaceristul au anunțat că au început construcțiile pentru noua lor locuință, despre care spuneau că va fi dotată cu piscină exterioară. După luni întregi de amenajări, Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au mutat în vila luxoasă din Băneasa, iar imaginile postate în mediul online i-au impresionat pe mulți.

341590697_3567372886882123_623593425120409361_n341590697_3567372886882123_623593425120409361_n

Citește și: Roxana Nemeș a apelat la psiholog, dar s-a vindecat tot singură. Cum a reușit: „Am eliminat pe toată lumea și…”

Citește și: Roxana Nemeș și-a cerut soțul în căsătorie de două ori: „M-am trezit și nu mai puteam de dragoste…”/ De ce au fost despărțiți un an

Citește și: Cu ce sechele a rămas Dana Roba, după ce a fost bătută de soț cu ciocanul în cap: „Cu părere de rău, vă spun că, pentru tot restul vieții….'

Citește și: Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe: „Totul se răsfrânge asupra mea. Nu prea pot să le controlez pe toate…'

Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima

Roxana Nemeș și Călin Hagima locuiesc într-o vilă spațioasă din Băneasa. Locuința celor doi are două etaje și este dotată cu pisicină exterioară, fiind una dintre dorințele artistei. La parter, se află un living spațios și bucătăria, în timp ce la etajul superior, se află camera matrimonială, un birou și o cameră destinată copilului.

Pe contul personal de Instagram, Roxana Nemeș a publicat mai multe fotografii din interiorul locuinței ei, însă și mai multe cu piscina. În curtea casei, cei doi soți și-au amenajat o adevărată oază de relaxare, dotată cu șezlonguri, fotolii bean bag, canapele și perne decorative.

„Pe șantier… Haos, haos, este haos… Aici o să vină insula, unde o să îmi beau cafeluța. Abia aștept, cu view spre piscină', a povestit Roxana Nemeș, pe contul de socializare.

Ce design are interiorul locuinței

Louința Roxanei Nemeș și a soțului ei este extrem de spațioasă, fiind dotată cu cinci băi. Pe contul de Instagram, vedeta a postat imagini cu una dintre acestea, susținând că a optat pentru gresie neagră și mozaic auriu. Aceeași cromatică se regăsește și în bucătăria locuinței, susținând că design-ul interior îmbină piese „moderne' și piese „clasice'.

„Sunt pe modelul modern', asa cum am ales sa combinam, modelul cu clasicul, in toata casa. + baterii pentru celelalte lavoare. Sunt 5 bai si au fost foarte multe de ales. Va multumesc din suflet, pentru ca v-ati implicat cu atat de mult profesionalism, la amenajarea casei noastre.

Fără doar și poate, dressing-ul este piesa de rezință din locuința celor doi soți. Din punct de vedere cromatic, Roxana Nemeș a optat pentru obiecte de decor în nuanțe de verde, fiind culoarea preferată a acesteia: „Mi-a placut verdele de cand eram mică. Iar modelul acesta de canapea modulara este senzațional! A ieșit perfect! Abia aștept să vă arăt tot dressing-ul'.

Roxana Nemeș și Călin Hagima au amenajat camera copilului

Deși încă nu au devenit părinți, Roxana Nemeș și Călin Hagima au amenajat camera copilului în noua lor locuință. Pe platforma Tik Tok, artista a publicat un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor încăperea, dar și viziunea privind amenajarea spațiului.

„Aici este camera copilului. Și da, este mare și de asta durează. Noi am vrut de la început să o facem mai spațioasă, pentru că dacă nu o faci la început, apoi nu o mai faci. Acolo va fi un dressing pentru el, pe partea asta va fi zona de relaxare, unde să citească, unde să se joace. Pe partea asta facem un divan și pe partea asta un dulap. Acolo un pat mare și, până va veni, ca să știm dacă va fi fată sau băiat vom lăsa alb, apoi vom pune un tapet 3 D. Când va veni vom pune ceva roz, albastru, dar să vină întâi', a povestit Roxana Nemeș pe TikTok.

Roxana Nemeș și-a cumpărat un bolid în valoare de 120.000 de euro

În urmă cu doi ani, Roxana Nemeș a devenit proprietara unui Porsche Cayenne E-Hybrid, bolid în valoare de 120.000 de euro. Întrebată dacă autoturismul este un cadou din partea soțului ei, artista a ținut să precizeze că a contribuit cu o parte din bani pentru achiziționarea acestuia.

„Este absolut superbă mașina. Îmi place că nu se aude când merg cu ea. Din cauza aceasta toată lumea se uită ciudat. E foarte mișto, e hybrid, pot să parchez oriunde. Îmi place că e a mea și îmi place cu totul', a spus vedeta, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton