Cum arată vila în care s-au mutat Francisca și TJ Miles: „Toată familia a fost alături de noi. Casa e pregătită și pentru copii”

.

Cum arată vila în care s-au mutat Francisca și TJ Miles. Toată lumea știe faptul că Francisca și TJ Miles și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni, chiar în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV. Ei bine, se fotografiază zilnic împreună și le povestesc fanilor diferite momente din viața lor, însă recent au venit cu o veste neașteptată, și anume că și-au cumpărat propria vilă, iar totodată s-au și mutat împreună în ea. Iată cum arată locuința frumosului cuplu la exterior, dar și în interior!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Francisca și TJ Miles și-au dus relația la următorul nivel. Dragostea dintre ei este una mare și trăiesc o frumoasă poveste de iubire împreună, astfel că au decis să facă următorul pas important. Mai concret, cei doi s-au mutat împreună, asta după ce și-au achiziționat o vilă de lux, pe care au și denumit-o după numele lor. Așa cum era de așteptat, fiindcă sunt extrem de deschiși cu fanii lor și marea comunitate din mediul online, cei doi nu au putut să nu le arate tuturor cum arată casa lor.


Citește și: Bogdan Lățescu spulberă zvonurile privind relația dintre Francisca și TJ Miles: „Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii’

Citește și: TJ Miles și Francisca au recunoscut că formează un cuplu: „O chimie între noi a existat întotdeauna' / Ea era căsătorită când s-au cunoscut

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…’


Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită'. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Cum arată vila în care s-au mutat Francisca și TJ Miles

Bineînțeles, au vorbit pe larg despre casa lor cu marea comunitate de fani de pe rețelele de socializare, astfel că TJ Miles nu s-a putut abține să nu le prezinte exteriorul casei, de la curte, acoperiș, inclusiv cum arată ansamblul de vile unde s-au mutat. Totuși, când a venit vorba de interior, i-a predat ștafeta iubitei sale, ea fiind mai pricepută în ceea ce ține de design-ul interior. Ce-i drept, au o casă frumoasă, făcută pe gustul lor, care nu poate să nu fure toate privirile, mai ales că totul este aranjat chiar și în cel mai mic detaliu.


Hey, guys. Vreau să vă prezint pe interior „The Big Blană Villa', așa cum am denumit-o TJ Miles, „the one and only'! Și vreau să vă arăt cum se desfășoară acest proces pentru că noi suntem la început, suntem cu multe finisaje în lucru, să zic așa, am găsit ceva defecte pe care trebuie să le reparăm, pereții pe care trebuie să-i revopsim, revăruim. Mobila este în mare parte gata, mai avem mici detalii de făcut, dar vreau să vă arăt în video-ul acesta ce urmează, acum filmam tot. Începem cu partea de living pentru că în momentul în care intrii în casă, ăsta este view-ul principal, toată lumea, Miles, lucrează din plin. Tatăl lui TJ Miles a venit să ne ajute, vă dați seama, toată familia a fost alaturi de noi. Am găsit asta aici în vilă, în momentul în care am venit în casă, am vrut ca totul să fie gata, mobila era cumva făcută!„, a povestit Francisca pe Instagram. 


TJ Miles: ‘Casa e pregătită pentru copii’

Ei bine, se pare că TJ Miles și Francisca au numeroase planuri de viitor împreună și nu vor să piardă prea mult timp. Deși și-au oficializat relația în urmă cu aproximativ 3 luni, deja s-au mutat împreună, în propria lor vilă de lux. Ba mai mult, celebrul influcencer a ținut să precizeze, mai în glumă, mai în serios, faptul că locuința lor este deja pregătită pentru copii, semn că se gândesc să își întemeieze o familie în viitorul apropiat.


Foarte frumos în vacanță! Ne-am încărcat bateriile. Ne-am întors și am cumpărat o casă. Casa e pregătită și pentru copii. Mai întâi trebuie să facem gazonul, terasa. Avem multă muncă, a declarat TJ Miles în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV


Cum a început povestea de dragoste dintre Francisca și TJ Miles

În urmă cu câteva luni, TJ Miles și Francisca au recunoscut că formează un cuplu. Cei doi au vorbit cu sinceritate despre relația dintre ei, declarând că formează, în mod oficial, un cuplu. În timp ce haterii au susținut că Francisca a divorțat de fostul ei soț, luptătorul MMA Bogdan Lățescu din cauza lui TJ, ea a ținut să explică că întreaga situația a venit în mod natural, iar TJ Miles nu este motivul despărțirii dintre ea și fostul partener de viață.


O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună.

Ea a fost întrebată: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ?.

Artista a negat și a menționat că povestea de iubire dintre ea și TJ s-a întâmplat în mod firesc: „În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural‘, a spus ea.

Sursă foto: Instagram / TikTok