Cum arăta Virginia de la Casa Iubirii acum 10 ani. Fanii nu au recunoscut-o în imagini: „Nu era...”

 Ifrim Georgiana
.

Virginia (24 de ani) s-a remarcat în emisiunea Casa Iubirii și câștigat multă popularitate. Câțiva fani înfocați au descoperit și publicat fotografii mai vechi cu ea, din urmă cu 10 ani. Pe atunci era o adolescentă simplă, dar cu aceleași trăsături fine și o pasiune evidentă pentru make-up.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Virginia se numără printre concurentele de la Casa Iubirii, sezonul 3. Tânăra este de origine din Craiova și are 24 de ani. În prezent urmează un master în Administrație Publică și este pasionată de make-up, ceea ce face deseori ca și hobby. Încă de la prima apariție, concurenta a reușit să cucerească inimile băieților din casă, fiind înzestrată cu o frumusețe aparte.

virg10virg10

Citește și: Virginia și Robi formează, în mod oficial, un cuplu în Casa Iubirii: 'Ce emoții am. Este o femeie super deșteaptă, glumește mult și…' / Cum au reacționat concurenții când au aflat de relația lor

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Cum arăta Virginia de la Casa Iubirii acum 10 ani

Virginia, concurentă la Casa Iubirii, a reușit să se remarce încă de la primele apariții. Frumusețea și carisma au ajutat-o să cucerească inimile telespectatorilor, iar mulți au început s-o urmărească și pe rețelele de socializare.

Câteva imagini mai vechi cu Virginia au început să circule online, surprinzând-o în perioada adolescenței. Era la fel de frumoasă și atunci, foarte preocupată de imaginea ei. Pasiunea pentru make-up începuse să prindă contur încă din acea perioadă.

Fotografiile demonstrează că avea un simț estetic deosebit, trăsătură care o caracterizează și astăzi, analizând aparițiile acesteia din emisiunea Casa Iubirii: „Superbă Virginia, frumoasă, cochetă și elegantă', „Nu era urâtă nici atunci', „Tot frumoasă e', „La fel de superbă ca întotdeauna', „Frumoasă de mică', au complimentat-o fanii.

Virginia și Moldo s-au apropiat la Casa Iubirii

Într-o discuție cu Patrick, Virginia a dezvăluit ce crede despre Moldo, concurentul de care s-a apropiat în emisiune. A recunoscut că îl place, este genul ei, dar încă sunt în faza de tatonări.

Patrick: Cum mai evoluează lucrurile între tine și Moldo?

Virginia: Primesc întrebarea asta zilnic. Având în vedere că ne cunoaștem, ca să evolueze această cunoaștere ar însemna să fie o relație, ceea ce este foarte devreme. Nu poți să evoluezi ca stadiu. Ca și cunoaștere, da, ne cunoaștem în fiecare zi, vorbim.

Patrick: Părerea mea și a Juliei, că am vorbit la un moment dat în grădină despre asta, a spus că nu este neapărat o chimie între voi și că este și de înțeles că ai avut o situație în casă și este greu să te deschizi a doua oară.

Virginia: Exact și am văzut destul de bine cu toți că în această casă ce vine repede, se duce repede și este mult mai bine să cunoști o persoană. Poate n-am mai întâlnit genul ăsta și poate și eu m-am aruncat până acum și nu a fost bine. Mereu am zis „Băi, să cunosc un om foarte, foarte bine înainte'. Moldo îmi place.

Patrick: Este tiparul tău?

Virginia: Este, da și fizic și caracter. Are niște calități pe care eu chiar le caut. E respectuos și așa mai departe.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton