Cum arătau Culiță Sterp și Daniela Iliescu în adolescență. Au fost colegi în liceu și s-au regăsit după mulți ani: „Îmi plăcea rău de ea și mi-era rușine să-i spun”

 Miniosu Alexandra
.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt cunoscuți acum în toată țara, dar nu multă lume știe cum arătau aceștia în adolescență. Artistul și partenera lui de viață au fost colegi în liceu. Cântărețul o plăcea încă de pe atunci, însă îi era rușine să-i dezvăluie sentimentele. O vreme, fiecare și-a văzut de viața lui, iar după mulți ani s-au regăsit, iar în prezent formează un cuplu frumos și au un băiețel superb.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cum arătau Culiță Sterp și Daniela Iliescu în adolescență. Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună un băiețel minunat, după care sunt topiți. Se cunosc de mulți ani, însă ce nu știe multă lume e că cei doi au fost colegi la liceu. Dovadă stă o imagine făcută publică de ei, din perioada adolescenței.

daniela-si-culita-sterp-1daniela-si-culita-sterp-1

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Citește și: Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, ipostaze romantice după ce s-au împăcat. Artistul a dus-o într-o vacanță luxoasă, după ce a fost surprins cu o altă femeie: „Pentru mine…'

Citește și: Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești'

Cum arătau Culiță Sterp și Daniela Iliescu în adolescență

Daniela Iliescu şi Culiță Sterp au fost chiar în aceeași clasă, la liceu. Se știu de peste 13 ani, iar artistul a recunoscut că o plăcea pe mama fiului său încă de atunci. Nu a îndrăznit însă să-i spună ce simte pentru ea, pentru că, spune el, „nu prea îl băga în seamă'.

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun', povestea Culiţă Sterp.

De ce l-a refuzat Daniela Iliescu pe Culiță Sterp, inițial

După ce au terminat liceul, Daniela Iliescu şi Culiță Sterp au pornit pe drumuri diferite în viață. Ea s-a mutat în America, iar el și-a făcut, treptat, o carieră în muzică. La un moment dat, peste ani buni, aceștia s-au întâlnit întâmplător și au decis să formeze un cuplu. Tânăra l-a refuzat inițial, dar apoi a decis să dea o șansă relației lor.

„La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur.

La început cred că am stat vreo săptămâna în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri', dezvăluia Daniela Iliescu.

De menționat e și faptul că artistul și partenera lui au participat, de curând, la întâlnirea de 10 ani, iar colegii din liceu s-au bucurat să vadă că sunt împreună.

Culiță Sterp a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu în Turcia

Nu a durat prea mult, iar Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu. Momentul emoționant a avut loc într-o locație de vis, în Turcia. Mama lui, Geta, spunea că nu știa nimic despre intenția fiului ei.

„Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața! Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ', declara mama Geta, la acea vreme, pentru Wowbiz.

Daniela Iliescu, despre relația cu mama Geta: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată'

În prezent, relația dintre Daniela Iliescu și soacra ei, mama Geta, pare să fie „pe nisipuri mișcătoare'. Tânăra a reacționat dur, după ce mama Geta a susținut, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, o înșeală. Ulterior, Daniela Iliescu a dezvăluit că nu a avut niciodată o relație „super apropiată' cu mama artistului.

„O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa.

Cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră… cred că nu mi-ar spune nimeni și nu ar ridica nimeni mâna să spună ca da, eu nu m-am certat niciodată cu ei, nu am discutat niciodată cu ei… dar nu este cazul aici.

Ideea este că noi, în primul rând, avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel, avem mentalități diferiți și poate din asta, pur si simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm, cum se spune prin comentarii.

Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și că trebuie să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea și cred că pentru foarte multe dintre femei, se pune presiunea asta: trebuie să te înțelegi bine cu soacra. Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine. Eu nu mă afișez nici cu părinții mei și cu fratele meu, dar cu altă familie sau cu alti oameni.

Credeți-mă, foarte mulți dintre voi spuneți că sunt arogantă sau că am urmărit faimă sau bani…habar nu aveți despre ce vorbiți, mulți dintre voi. Eu afișez 20% din ce fac eu, din programul meu și de asta, de multe ori, s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele. În familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi voi mie cine n-a avut discuții în familiile lor?', a fost mesajul iubitei lui Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton