Cum arătau jurații de la Românii au Talent la începutul carierei. Fotografii rare cu Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete

 Ifrim Georgiana
.

„Românii au talent' este una dintre cele mai longevive emisiuni de la PRO TV. Ani la rând, formatul a generat cifre de audiență record și a adus în fața telespectatorilor sute de oameni deosebiți, cu abilități extraordinare. Succesul show-ului se datorează și juraților Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoș Bucur, iar în galeria articolului găsiți imagini de colecție de la debutul lor în carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Primul sezon al emisiunii „Românii au talent' a fost difuzat în 2011. Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu au fost primii jurați ai show-ului de la Pro TV. Din formula inițială au mai rămas doar Andra și Andi Moisescu, cărora li s-au alăturat, mai târziu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

jur23jur23

Citește și: Cine sunt cei 24 de concurenți calificați în semifinalele Românii au talent. Cum au luat decizia jurații

Citește și: Cine sunt concurenții care intră în competiția Românii au Talent astă seară: „Magia înseamnă să crezi, chiar și pentru o secundă, că imposibilul devine realitate'

Citește și: Mihai Dragomir, mesaj emoționant după ce a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 13: „Inițial, eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală… premiul mi se părea atât de departe”

Citește și: Mihai Bobonete, incident amuzant în lift. Actorul a tras un vânt, de față cu administratorea blocului: „A fost concert rock. S-a auzit tare' / Reacția surprinzătoare a femeii

Cum arătau jurații de la Românii au talent la începutul carierei

Andra a debutat în muzică la o vârstă fragedă. Avea doar 14 ani când a lansat primul său single și un talent remarcabil. Pe atunci nu lucra cu un stilist și, evident, tendințele în modă erau diferite față de cele de astăzi. Cu părul lung, șaten-roșcat, și machiată discret apărea artista în primul ei videoclip, cel al piesei „În noapte mă trezesc'.

„Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc. În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane', declara Andra, conform Ego.ro.

Mihai Bobonete a devenit cunoscut datorită personajului Bobiță din „Las Fierbinți'

Mihai Bobonete s-a alăturat echipei „Românii au talent' cu puțin înainte de începerea sezonului cu numărul 12. Este absolvent al Facultății de Electrotehnică și ar fi trebuit să devină inginer, însă destinul l-a condus spre lumea artistică. A avut nenumărate în seriale, filme și emisiuni TV, însă personajul Bobiță din Las Fierbinți l-a făcut cunoscut publicului larg. Despre debutul lui în carieră ne-a vorbit într-un interviu din 2022.

„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie', a declarat actorul pentru VIVA!.

Dragoș Bucur a debutat în actorie acum mai bine de 20 de ani

Dragoș Bucur este un actor român de film, scenă și televiziune, și prezentator TV. Acesta prezintă emisiunea Visuri la Cheie de la PRO TV, dar este și jurat la Românii au Talent. Actorul este căsătorit din 2005 cu soția lui, Dana Nălbaru, și împreună au trei copii, pe Sofia, Kadri și Roxana. Cea din urmă a fost adoptată de cuplu în 2017. 

Debutul actorului a avut loc în lungmetrajului de debut al lui Cristi Puiu, „Marfa şi banii'. Câteva imagini cu el de atunci sunt atașate în galeria articolului.

„La Marfa şi Banii am fost întrebat dacă am carnet de către Cristi Puiu. M-am uitat în ochii lui şi cam o secundă m-am gândit: „Da sau nu? Adică mint sau spun adevărul? Şi am minţit. I-am spus: „Da, normal!. După care am aflat că aceasta era prima întrebare eliminatorie. Dacă nu aveai carnet, nu continua interviul, nici probele, nimic! Deci eu mi-am început cariera în cinematografie cu o minciună. Am filmat fară carnet, cu acordul producătorului, al Poliţiei, se închideau soşelele când filmam şi mi-am luat carnetul după. Acum să îţi zic şi pe ce am făcut şcoala: pe o dubă Fiat cu care am filmat, care avea agăţat un grup generator după ea. Era în 1999, vara, a declarat Dragos Bucur, pentru 0-100.ro.

Andi Moisescu și-a început cariera la radio

Andi Moisescu și-a început cariera la un post de radio, iar primii pași în televiziune i-a făcut mai târziu. În 205 realiza emisiunea „Apropo TV' și în juriul de la „Românii' au talent a ajuns încă de la difuzarea primului sezon. Chiar dacă anii au trecut, prezentatorul TV și-a păstrat carisma și simțul umorului.

Juratul de la „Românii au talent' este căsătorit cu Olivia Steer de două decenii. S-au cunoscut în cadrul postului de televiziune unde lucrau amândoi și au împreună doi băieți.

Sursa foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton