Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației. Imagine rară cu cei doi, din tinerețe: „Eram la o petrecere, la scurt timp după ce ne cunoscusem. Eu eram studentă în anul întâi 1, iar el în anul 4…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela și Mircea Geoană formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, însă nu multă lume știe cum arătau la începutul relației. Ei bine, de dragul cititorilor viva.ro, soția politicianului ne-a împărtășit o imagine de colecție cu ei doi, de când s-au cunoscut, în timp ce ce distrau împreună la o petrecere. Totodată, ea ne-a oferit și câteva declarații, dezvăluindu-ne astfel cum obișnuiau să petreacă tinerii pe vremuri…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mircea Geoană și soția lui, Mihaela, se numără printre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din țară. Sunt împreună de decenii și pare că se iubesc și se respectă la fel ca-n prima zi de relație. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, un băiat și o fată, Alexandru și Ana-Maria Geoană, pentru a căror educație au investit enorm și de care sunt extrem de mândri astăzi.

mircea-geoana-1mircea-geoana-1

Mircea Geoană povestea, acum ceva timp, că a întâlnit-o pe Mihaela Geoană prima dată la Predeal. Totul a început între ei după ce au împărțit același telescaun. Deși el era o fire timidă, a reușit să o cucerească iremediabil pe cea care avea să devină mama copiilor lui, în urmă cu ani buni, și formează un cuplu frumos și fericit și astăzi.

Citește și: Cum arăta Mircea Geoană înainte să debuteze în politică. Avea părul lung și lucra ca taximetrist

Citește și: Mircea Geoană, detalii despre boala de care a suferit: „Am avut de două ori diagnostic greșit în România. M-am speriat și eu, și familia'

Citește și: Mara Bănică era în Egipt, în vacanță, când Iranul a atacat Israelul: „Chiar dacă în zonă au apărut tot felul de conflicte, noi nu ne întoarcem acasă”

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat cu un alt bărbat, la mai bine de două luni de la despărțirea de Florin Ristei: „Iubire adevărată”/ Ce relație au, de fapt

Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației

Mihaela Geoană ne-a oferit, recent, câteva declarații în exclusivitate, în care ne-a povestit cum obișnuia să se distreze alături de Mircea Geoană, la începutul relației lor. Potrivit spuselor ei, cei doi mergeau deseori la petreceri, care purtau denumirea de „ceai', unde dansau și ascultau muzica anilor ‘80.

Totodată, Mihaela Geoană ne-a împărtășit și o imagine cu ea și Mircea Geoană din acea perioadă, chiar din timpul unei petreceri. Ea era studentă în anul I la Arhitectură, iar el în anul IV la Politehnică. Amândoi erau tineri, frumoși, iar politicianul era la fel de afectuos cu partenera lui de viață, ținând-o în brațe, aproape de el.

„Eram la o petrecere, care se numea „ceai' pe vremea aceea. Era la scurt timp după ce ne cunoscusem. Ne adunam acasă la unul sau la altul dintre prieteni, mamele pregăteau sandwichuri, salate și prăjituri de casă, ascultam muzica anilor ‘80, Bob Dylan, Kenny Rogers, Bee Gees, etc, pe casetofon sau magnetofon.

Eu eram studentă în anul întâi la Arhitectură, iar Mircea era în anul 4 la Politehnică. Erau altfel petrecerile în acei ani, ne adunam 15-20, în funcție de dimensiunea sufrageriei, dar ne distram foarte bine: povesteam, dansam, mâncam, se spuneau bancuri… Aproape în fiecare sâmbată mergeam la „ceai' la prieteni, unii dintre ei fiindu-ne și astăzi alături', ne-a povestit Mihaela Geoană, în exclusivitate pentru viva.ro.

Mircea Geoană, despre prima întâlnire cu soția lui: „Eram timid și ciudat'

Mircea Geoană a dezvăluit că a întâlnit-o pe Mihaela Geoană, la Predeal, pe vremea când amândoi au împărțit același telescaun. Secretarul general adjunct al NATO recunoaște că, deși păreau a fi opusul celuilalt, șimțea că Mihaela era femeia predestinată să îi fie soție.

„Am cunoscut-o la coadă, la Predeal. Eu învățam să schiez. Luasem împrumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni roșii, nenorocire. Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă, la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost în același telescaun.

Și s-a mai întrerupt și curentul. Eram și timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram și ciudat, adunat de pe drumuri, ea era elegantă. Ce am făcut, ce nu am făcut… nu spun câți ani de căsătorire avem. Cum se întâmplă în viață. Am ieșit seara la discotecă, că aveam niște prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred că i-a plăcut de mine, mie mi-a plăcut de ea’, a povestit, mai demult, Mircea Geoană.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Arhivă Personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton