Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la cuțite, acum 7 ani. Cât de mult s-au schimbat

 Dumba Gabriela
.

Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu acum 7 ani, în primul sezon Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost jurații emisiunii Chefi la Cuțite timp de 12 sezoane, iar astăzi a fost anunțată retragerea lor de la Antena 1. Iată cum arătau cei trei chefi în primul sezon, în anul 2016!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au debutat odată cu show-ul Chefi la cuțite, în anul 2016, la Antena 1 și este greu de crezut acum că alți trei jurați vor câștiga o popularitate similară. Astfel, în timp ce sezonul 12 Chefi la Cuțite se bucură de un succes răsunător, Antenei 1 a anunțat încheierea colaborării cu cei trei jurați.

14-vedete-gina-pistol14-vedete-gina-pistol

Cum arătau Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu acum 7 ani

După ce au fost jurați ai emisiunii Masterchef de la Pro TV, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au transferat la Antena 1 pentru un nou format: Iadul Bucătarilor.

După câteva sezoane, această emisiune a fost înlocuită cu Chefi la Cuțite, în anul 2016, care se menține în preferințele românilor de 12 sezoane, fiecare sezon fiind lider de audiență.

Cei trei jurați au început primul sezon în urmă cu șapte ani, prezentat de Gina Pistol. Prezentatoarea TV a rămas alături de jurați până în sezonul 12, când a anunțat că se retrage din televiziune, deoarece își dorește să se dedice mai mult familiei. Iată că acum, câteva luni mai târziu, și jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se retrag din emisiune.

Citește și: Cum se descurcă Anca Pandrea cu pensia pe care o primește de la stat: „Ceea ce contează e că nu am ieșit în stradă, la cerșit…'

Citește și: Anca Pandrea, probleme grave de sănătate, la 77 de ani: „Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat'

Citește și: „Ca femeie nu aveai prea multe șanse. Mi-aduc aminte că a fost foarte greu…’. Anamaria Ferentz a fost victima hărțuirii sexuale, la începutul carierei sale muzicale / EXLCUSIV

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite, înlocuiți de Antena 1

Producătoarea emisiunii Chefi la Cuțite, Mona Segall, a anunțat joi, 12 octombrie 2023, că a încheiat colaborarea cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu după 12 sezoane, după ce nu a reușit să ajungă la un acord comun cu ei.

 „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile', a afirmat Mona Segall.

„Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune', a mai spus producătoarea Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a postat un mesaj după retragerea de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a postat un mesaj neașteptat, la aproximativ o oră după ce Antena 1 a anunțat că s-a retras din Chefi la cuțite, alături de ceilalți doi colegi ai săi de la masa juriului.

'Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!', a scris Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Postarea lui a stârnit o mulțime de comentarii din partea fanilor, care au spus că își doresc să îl revadă în televiziune, dar și care regretă faptul că el și colegii lui au luat această decizie neașteptată pentru toată lumea.

'Trebuie să căutați înțelegerea. E păcat', ' Sper din suflet să reveniți la momentul potrivit', 'Nu pot să cred!! Mă uitam cu drag la emisiune datorită vouă…. Ce veste tristă …..', au scris câțiva dintre fanii emisiunii, pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton