Cum au apărut Alexandru Ciucu și Alina Sorescu la Petrecerea VIVA! 2024. Aflați în proces de divorț, artista și designerul au preferat să stea departe unul de celălalt

 Ifrim Georgiana
.

Petrecerea VIVA! 2024 a fost marcată de apariții surpriză și momente memorabile. Invitații au defilat în ținute spectaculoase și s-au bucurat de atmosfera vibrantă. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au făcut apariția la eveniment, iar dacă în anii trecuți se țineau de mână, de acestă dată au venit separat. Cei doi sunt în proces de divorț de aproximativ doi ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Aniversarea de 25 de ani a Revistei VIVA! a fost nu doar un prilej de petrecere, ci și de etalare a celor mai spectaculoase ținute. Evenimentul s-a desfășurat la Face Forest și printre invitați s-au numărat Adelina Pestrițu, Corina Chiriac, Monica Bîrlădeanu, Elena Gheorghe, Jorge, Cristi Minculescu, Răzvan Simion. Gazda serii a fost nimeni alta decât Ilinca Vandici.

IMG_6763IMG_6763

Citește și: Alina Sorescu dezvăluie ce s-a întâmplat în căsnicia ei cu Alexandru Ciucu, cu puțin timp înainte să ajungă la divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea…'. De ce s-a temut artista

Citește și: Alexandru Ciucu, decizie surprinzătoare legată de femei, în plin divorț de Alina Sorescu: „Una singură e foarte greu să nominalizez. Încă mă gândesc la lucrul ăsta”

Citește și: Ilinca Vandici, super sexy la VIVA! Party 2024. Vedeta Kanal D a prezentat gala noastră timp de două ore și s-a descurcat impecabil / A îmbrăcat o rochie sexy, ce i-a dezvăluit trupul perfect

Citește și: Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare, după ce a ucis un tânăr în timp ce conducea băut și drogat. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis recursul 

Cum au apărut Alexandru Ciucu și Alina Sorescu la Petrecerea VIVA! 2024

Alexandru Ciucu ne-a acceptat invitația la petrecere și a captat atenția tuturor prin alegerea vestimentară. Așa cum era de așteptat, creatorul de modă a optat pentru un costum impecabil și sofisticat, cu accente argintii, respectând tematica serii. Pe covorul roșu a defilat cu o atitudine degajată și plină de încredere.

La eveniment a fost prezentă și mama fiicelor lui, Alina Sorescu. Artista a purtat un costum metalic și a defilat sub privirile admirative ale celor prezenți. Părul și l-a aranjat pe spate, machiajul a fost discret, iar outfit-ul a emanat, pe total, rafinament și bun gust.

Pe parcursul serii, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au preferat să stea departe unul de celălalt. În anii trecuți, cei doi apăreau ținându-se de mână, ca soț și soție, însă drumurile li s-au separat de ceva vreme.

De ce nu au divorțat încă Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani și s-au separat în 2021. Procesul de divorț dintre ei durează de aproape doi ani, asta fiindcă foștii soți nu au ajuns la o înțelegere privind custodia și domiciliul celor două fiice, Raisa și Carolina.

Recent, Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea Mirelei Retegan, prilej prin care a oferit noi detalii legate de căsnicia ei cu Alexandru Ciucu. Artista susține că, înainte de a ajunge la divorț, mariajul lor a avut de suferit din cauza unor schimbări radicale, pe care, spune ea, le-au resimțit și fetițele lor.

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici’, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii online „Schimbă Perspectiva, cu Mirela Retegen’.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton