Cum au devenit prietene Laura Giurcanu și Sânziana Negru de la America Express 2023: "Plângeam împreună. Am stat una lângă alta, deși avem stiluri de viață diferite"

 Dumitrache Laura
.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru formează o echipă puternică la America Express 2023 și sunt îndrăgite de telespectatorii emisiunii. Cele două sunt prietene foarte bune, iar împreună au acceptat provocarea de a merge în aventura vietii lor. Recent, vedetele au dezvăluit cum au devenit prietene și când s-a consolidat legătura lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, iar pe lângă faptul că formează o echipă în emisiune, cele două sunt prietene. Între cele două există o diferență de 10 ani, iar relația lor de prietenie este una foarte frumoasă.

sanziana negru si laura giurcanusanziana negru si laura giurcanu

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt prietene foarte mult și în orice situație se sprijină una pe cealaltă. Iubita lui Ștefan Floroaica a declarat că mereu s-a bazat pe Laura Giurcanu și știe că influencerița ar fi aproape de ea în orice situație. Iată cum s-au împrietenit concurentele de la America Express 2023!

Citește și: Sânziana Negru și Laura Giurcanu au izbucnit în lacrimi la America Express: „Am învățat foarte multe…”. Ce le-a emoționat pe cele două concurente

Citește și:Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024. Cine le-a dat de gol: „Am primit confirmarea…”

Citește și:Mariah Carey s-a despărțit de Bryan Tanaka, iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul separarării: „El dorește să aibă o familie, copii. Ea…”

Citește și:De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: „A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o”

Cum au devenit prietene Laura Giurcanu și Sânziana Negru de la America Express 2023

Laura Giurcanu și Sânziana Negru formează o echipă puternică la America Express 2023 și sunt extrem de îndrăgite de public. Cele două au o relație frumoasă de prietenie, deși există o diferentă de 10 ani între ele și au stiluri de viață diferite. Sânziana Negru a vorbit recent despre relația de prietenie pe care o are cu Laura Giurcanu. În trecut, cele două au fost vecine, iar de atunci relația lor de prietenie a devenit tot mai strânsă.

„Suntem două femei cu un stil de viață destul de diferit și în momente de viață diferite. Există o diferență de vârstă de 10 ani între noi și cu toate astea, avem genul de prietenie care nu e legat de ieșiri (…) Vorbim despre orice, despre viață (…) Ne-a ajutat foarte mult că după ce ne-am împrietenit, am stat una lângă alta și pentru că eram vecine', a povestit Sânziana Negru, în podcastul moderat de Giulia Anghelescu.

Când s-a consolidat relația de prietenie dintre Laura Giurcanu și Sânziana Negru de la America Express 2023

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au demonstrat la America Express că sunt prietene foarte bune, reușind să fie o echipă puternică în competiție. Un alt moment important care le-a consolidat prietenia a fost atunci când ambele au trecut prin despărțiri, în aceeași perioadă. În urmă cu câțiva ani, amândoua au reușit împreună că treacă peste momentele de despărțire.

„Amândouă eram după relații de ani de zile pe care noi două le-am încheiat și noi sufeream și era pentru noi sfârșitul pământului. Noi plângeam noaptea, la ora 03.00, ne dădeam mesaje sau ne vedeam și plângeam împreună', a mai spus Sânziana Negru.

Vedeta a spus că Laura Giurcanu este una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le cunoaște și este sigură că a făcut alegerea corectă când a invitat-o să meargă cu ea în America Express 2023. Laura este una dintre cele mai bătăioase și cele mai reziliente și ambițioase persoane din jurul meu și am luat prin excludere. Nu voiam cu mama sau o relație de familie, nu voiam cu iubitul în niciun caz.

Nu mi se părea o combinație bună să mergi la America Express, pentru că sunt atât de multe contexte în care te poți certa la televizor, exclus! Cea mai în siguranță mă voi simți cu Laura, deci cu Laura trebuie să merg!

Am întrebat-o: vrei? Și ea a zis instant: Da, normal! Hai să mergem!’ Și e aventuroasă, nu spune nu’ la nimic, adică nu se dă în spate de la nimic, orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție. Și ăsta e omul cu care vrei să mergi în competiție„, a declarat Sânziana Negru pentru playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton