Cum au evitat Răzvan și Irina Fodor tensiunile în cuplu, timp de 14 ani: „Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată. Mă bucur de...”

.

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 14 ani și au o fiică, pe Diana, în vârstă de 12 ani. Ambii au cariere de succes, care îi țin mult timp departe de casă, însă spun că au reușit să echilibreze viața de familie cu cea profesională. Actorul a făcut câteva declarații despre căsnicia cu Irina Fodor, susținând că între ei nu a existat niciun moment dificil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit în anul 2010 și formează o familie unită și fericită, alături de fiica lor, Diana. S-au cunoscut în perioada în care actorul filma un serial la Buftea, iar câteva luni mai târziu au mers în prima vacanță împreună, în India, când a avut loc și cererea în căsătorie. Actorul a vorbit despre povestea lor de dragoste, susținând că nu au existat niciodată momente dificile, chiar dacă carierele i-au ținut mult timp despărțiți.

Citește și: Cum arăta Răzvan Fodor la începutul carierei. Avea un look rebel și se iubea cu modelul Catrinel Menghia


Citește și: Alina Ceușan spune că s-ar căsători cu Răzvan Fodor, dacă nu ar fi măritată: „E un bărbat mișto! Are și carismă…’. Au fost colegi la Asia Express

Citește și: „M-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a amenințat cu arma la tâmplă'. Fiica lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis în Sibiu, mărturii cutremurătoare despre noaptea crimei

Citește și: Kanye West și Bianca Censori s-au despărțit, la doar un an de la căsătorie: ‘Este o persoană foarte dificilă. Familia ei nu a fost niciodată…’


Răzvan Fodor dezvăluie secretul căsniciei fericite cu soția lui

Răzvan Fodor a dezvăluit secretul căsniciei fericite și longevive cu soția lui, Irina Fodor, după 14 ani petrecuți împreună. Se pare că cei doi au învățat, pe parcursul anilor, cum să jongleze între carieră, viața de părinte și cea de cuplu, astfel încât să-și îndeplinească toate rolurile ireproșabil.

„Sunt tot felul de meme-uri din astea motivaționale la care nu mă uit, numai că am citit ceva că părintele care nu se chinuie, nu îi pasă. Deci, viața de părinte e foarte complicată.  Nu mi-e nimic greu, mă descurc, dar trebuie să fiu implicat, adică nu ai cum să faci lucruri. Nu poți să ai și copil educat și să ai și job full-time și atunci e cumva șmecheria mea și a Irinei că știm cum să sărim din una în alta și să ne ocupăm atât de joburile noastre și s-o facem bine, cât și de educația copilului’, a spus actorul, potrivit unica.ro.


Răzvan Fodor, despre perioada cât Irina Fodor a filmat pentru „America Express’

Răzvan Fodor a recunoscut că este acaparat de stres atunci când soția lui se află la filmările pentru „America Express’, fiind conștient de pericolele la care se expune. Actorul a fost concurent în cel de-al treilea sezon al show-ului de aventură și a făcut echipă cu Sorin Bontea.

„Ne auzeam în fiecare zi la telefon. A fost mai greu când am fost eu plecat în Asia Express, că nu ne-am auzit două luni.


Normal că ai un stres, mai ales că și știu ce se întâmplă în show-ul ăsta și cât de greu e acolo, normal că ești stresat, dar ăsta este job description-ul nostru. Și eu mă duc și filmez la Corbeanca, pot într-o seară să intru într-un carambol. Noi îl iubim pe Dumnezeu și Dumnezeu ne iubește pe noi și atunci cumva o lasă așa’, a adăugat el, potrivit sursei citate.


Cum au evitat Răzvan și Irina Fodor tensiunile în cuplu, timp de 14 ani

În cei 14 ani de când formează un cuplu, Irina și Răzvan Fodor nu au trecut prin niciun moment delicat. Cei doi soți se bucură de fiecare zi pe care o petrec împreună și sunt recunoscători pentru tot ce au dobândit de-a lungul vieții.

„Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată, și pentru asta îi sunt recunoscător lui Doamne-Doamne. Sărbătorim în fiecare zi în care suntem noi bine și sănătoși. De zilele noastre facem cam aceleași lucruri, în care inserăm un mic cadou, care nu are vreo semnificație financiară, vreo fentă, vreo nebunie. Nu există! Eu mă bucur de nevastă-mea de 14 ani, zi de zi, și ea de mine și uite așa cred că o ducem până la sfârșitul vieții’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook