Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au împăcat. Au încercat să se ascundă, dar paparazzi i-au prins în fapt

 Ifrim Georgiana
.

Luna trecută, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus capăt relației de trei ani, pentru ca mai apoi să se împace. Cei doi au fost suprinși la mall, în ipostaze destul de apropiate, deși s-a zvonit că afaceristul și-ar fi găsit alinarea în brațele altei femei, la câteva zile după despărțire. Niciunul nu a comentat statusul relației lor, însă imaginile recente cu ei par să vorbească de la sine. Iată cum au fost fotografiați de paparazzi Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cei trei ani de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut printr-un șir de împăcări și despărțiri. La mijlocul lunii septembrie, au anunțat că s-au separat, însă nu au stat prea mult timp departe unul de celălalt. Trei săptămâni mai târziu, s-au afișat împreună într-un centru comercial din Capitală, dovadă că au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Niciunul nu a vorbit public despre schimbările din viața de cuplu, preferând discreția, însă imaginile surprinse de paparazzi dovedesc că relația lor continuă. De curând, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat întâlnire la un restaurant  cu specific libanez, unde pare să-și fi negociat termenii împăcării.

ba10ba10

Citește și: Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…'

Citește și: America Express 31 octombrie – Aris și Alexia Eram au câștigat amuleta. Ce avantaj au primit de la Irina Fodor

Ce se mai întâmplă în relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de paparazzi CanCan la un restaurant din Capitală, semn că relația lor încă stă în picioare. Afaceristul și iubita lui nu au confirmat împăcarea, însă pare că încă îi leagă sentimente de iubire, căci nu pot sta departe unul de celălalt și continuă să-și dea întâlnire. Îmbrăcați în ținute casual, cei doi au luat masa împreună și păreau antrenați în discuții destul de serioase.

După aproximativ două ore petrecute împreună, cei doi au părăsit incinta restaurantului, însă nu de mână, ci separat. Blondina s-a îndreptat spre bolidul ei de lux, iar la fel a procedat și omul de afaceri. De această dată, îndrăgostiții s-au ferit să se afișeze în ipostaze prea apropiate și au apucat-o pe drumuri diferite.

Câteva ore mai târziu, spre seară, cei doi și-au dat din nou întâlnire, de această dată la Mall Băneasa. Milionarul și partenera lui au mers împreună la film, ca un cuplu în toată regula, însă statutul relației lor rămâne, în continuare, incert.

De ce Bianca Drăgușanu nu mai vorbește despre relația cu Gabi Bădălău

La două săptămâni după despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu anunța că nu va mai vorbi despre relația lor. Blondina a decis să fie mai discretă cu privire la viața personală, fiind de părere că expunerea excesivă poate dăuna.

 „Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viața pe tapet cum am pus-o atâția ani, pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri', a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton