Cum au plecat acasă cuplurile de la Insula Iubirii. Ce au decis concurenții la ultimul Bonfire / A avut loc o cerere în căsătorie

.

Cum au plecat acasă cuplurile de la Insula Iubirii. Ce reproșuri au avut concurenții când s-au întâlnit la ultimul Bonfire și ce au decis cu privire la relația lor. A fost o seară intensă pentru fanii și telespectatorii emisiunii Insula Iubirii. După cele 21 de zile petrecute departe de partenerul lor, cuplurile venite să își testeze relația s-au revăzut și au luat decizia finală cu privire la relația lor. Iată dacă au ales să plece împreună, separat sau în compania vreunei ispite de pe Insula Iubirii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După 21 de zile petrecute în Thailanda, testul fidelității a ajuns la final pentru fiecare dintre cele 5 cupluri. Fiecare bărbat a mers la ultimul Bonfire, unde și-a revăzut iubita sau partenera de viață, astfel că aici au avut ocazia să stea de vorbă, să lămurească anumite lucruri și să caute răspuns la întrebările care încă mai există, să vadă un scurt rezumat cu ei de pe Insula Iubirii, iar mai apoi să ajungă la o decizie finală. Nu sunt mulți cei care au plecat împreună de aici, semn că acest test le-a demonstrat că relația lor nu este una perfectă și de lungă durată.


Citește și: Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru iubita lui, Claudia Florescu: „L-am lăsat la…'

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii. Ispita Daria Cuflic i-a dat de gol: „A zis că v-ați despărțit cu trei săptămâni înainte și…’


Citește și: Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung: ‘Ești superbă! Te prinde foarte bine și…’. Artista este schimbată radical

Citește și: „Nu v-aș cere vreodată bani sau, și mai mult, nu aș face cuiva avansuri’. Florin Dumitrescu, semnal de alarmă în mediul online, după ce hoții cibernetici i-au folosit identitatea

Cum au plecat acasă cuplurile de la Insula Iubirii

Ei bine, finala Insula Iubirii s-a deschis cu un cuplu la care era de așteptat să plece împreună, și anume Iulian și Cristina Clonț. Cei doi au demonstrat că diferența de vârstă de 21 de ani dintre ei nu este un impediment. Mai mult decât atât, au arătat tuturor că se iubesc la cote maxime și nimic nu poate să-i despartă, nici măcar tentațiile de la Insula Iubirii sau ispitele. Cei doi au plâns de emoție și dor atunci când s-au revăzut, fiind mai fericiți ca niciodată fiindcă sunt din nou unul lângă altul.


Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu în finala Insula Iubirii

Următorul cuplu care a pășit timid spre Bonfire a fost cel format din Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu. Cei doi au avut emoții foarte mari, iar el nu a putut să își stăpânească lacrimile atunci când a revăzut-o. I-a spus pe loc că este foarte frumoasă și că i-a fost foarte dor de ea, însă mai apoi au privit imagini cu ei pe perioada în care au fost separați și au purtat unele discuții cu privire la relația lor. Totuși, finalul a fost unul neașteptat, asta fiindcă Bogdan Cîrlan a îngenuncheat în fața ei, cu un buchet imens de flori și un inel, astfel că a cerut-o în căsătorie. Răspunsul a fost evident unul afirmativ, amândoi plângând de fericire pentru pasul important din relația lor.


Ema și Răzvan Kovacs au plecat separați de la Insula Iubirii

Finala Insula Iubirii abia acum a început să fie una plină de suspans, asta fiindcă cele mai controversate cupluri au rămas la final. De data aceasta este vorba despre Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, care au avut parte de numeroase momente deloc plăcute în cadrul show-ului. În timp ce ea s-a apropiat de Romeo după ce s-a despărțit de el, Răzvan a căzut în tentațiile ispitei Daria încă din primele zile petrecute pe Insulă. Au existat momente tandre între el și ispita Daria, ba chiar ea a spus că formează o relația, însă totul doar în cadrul emisiunii, făcându-și rolul de ispită, fără ca el să știe.


În final, după multe lacrimi vărsate din partea Emei, după ce i-a răspuns la ultimele întrebări pe care le avea cu privire la relația lor, aceasta a decis că vrea să plece singură acasă. Așa cum era de așteptat, și Răzvan a luat aceeași decizie, Daria explicându-i la final că nu-și dorește un bărbat ca el în realitate.

„Are dreptate. Eu nu am simțit nevoia să lupt. M-am gândit la faptul că dacă Ema a ajuns în punctul în care să pună stop, indiferent ce aș face eu acum, poate plecam împreună. Dar poate ajungeam acasă și veneau reproșurile și ne despărțeam acasă. Cred că amândoi ne-am complăcut în situația asta și cred că mai puteam să mai trăim p perioadă cu ea, dar cred că mai devreme sau mai târziu se ajungea la același punct’, a zis Răzvan Kovacs la testimonial.


Bianca Giurcă și Marius Moise s-au despărțit la Insula Iubirii

Nici între Bianca Giurcă și Marius Moise nu a decurs mai bine ultima întâlnire pe Insula Iubirii. Cei doi aproape nici nu s-au salutat atunci când s-au revăzut, însă mai apoi au lăsat emoțiile în spate și au început să vorbească cu privire la relația lor. Amândoi au recunoscut că au făcut greșeli cu ispitele pe tot parcursul emisiunii, însă și că le pare rău că au ajuns în acest punct.


E un pic mai greu, dar nu știu. Am simțit nevoia să o iau în brațe. Nu știu. Mi-a fost foarte dor de Bianca. Nu știu ce în măsură s-a văzut. Probabil că s-a văzut mai puțin. Am mai spus că nu mă victimez că și eu am făcut aceleași lucruri, dar da, când am văzut că ea se atașează de o persoană m-a durut. Nu pot să…(…) Eu cred că în viață ceea ce oferi aia primești și cred că aia primești și eu cred că aveam niște restanțe și a venit ziua scandeței și de aici. Eu m-am gândit foarte mult la comportamentul meu și nu numai în astea 21 de zile, adică nu am fost ok poate pe toată durata relației. O să încerc să le îndrept’a spus Marius Moise, la Insula iubirii.


Totuși, dacă din partea Biancăi mai exista o șansă să lase trecutul în urmă și să se împace, Marius Moise nu a vrut să audă de acest gând. Au ales în final să plece separat, însă după ce el a auzit că Oana Monea doar și-a jucat rolul de ispită și nu își dorește să păstreze legătura cu el după terminare emisiunii, au început stările de regret și vinovăție față de Bianca. A mers la vila fetelor, unde și-a îngropat supărarea în alcool, mărturisindu-i Biancăi că o iubește foarte mult. Se pare că declarațiile de dragoste nu au schimbat nimic, fiind tot despărțiți și acum.

Sursă foto: Facebook