Părinții Ancăi Dumitru au plâns la nunta fiicei lor: „Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul”. Ce părere au despre ginerele lor

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut. Pe 29 aprilie 2023, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au organizat o ceremonie restrânsă, cu familia și prietenii apropiați. Imediat după nuntă, părinții actriței din Las Fierbinți au făcut primele declarații, profund emoționați să-și vadă fiica îmbrăcată în rochie de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de câțiva ani, însă au fost destul de discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Actrița și afaceristul austriac au făcut cununia civilă pe 22 decembrie 2022, iar evenimentul a fost retrâns, în compania prietenilor apropiați. În urmă cu câteva zile, aceștia s-au căsătorit religios, iar actrița i-a avut alături pe părinții ei, Teodor și Eugenia.

an10-1an10-1

Părinții Ancăi Dumitra nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când au văzut-o pe actriță îmbrăcată în rochie de mireasă. Teodor și Eugenia spun că au o relație bună cu ginerele lor, chiar dacă între ei există o barieră de comunicare, căci bărbatul nu vorbește limba română. Manfred Spendier este cetățean austriac, însă locuiește în România din anul 2006.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit religios. Ce rochie a purtat actrița din Las Fierbinți în ziua nunții

Citește și: Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor: „Să dea Dumnezeu să facem cât mai…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu spune cum îți dai seama că ești păcălit la restaurant: „Du-te în spate la gunoi și…”

Citește și: Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie”

Cum au reacționat părinții Ancăi Dumitru când au văzut-o pe actriță în ziua nunții

În ziua cea mare, Anca Dumitra a fost condusă la altar de tatăl ei, Teodor. Vizibil emoționat, bărbatul a început să lăcrimeze, iar actrița i-a transmis cât de mult îl iubește.  Imediat după încheierea slujbei religiose, părinții acesteia au făcut primele declarații despre emoțiile pe care le-au trăit atunci când și-au văzut fiica în rochie de mireasă.

 „Începutul e frumos. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită și noi în același timp. Recunosc că mi-au dat lacrimile. Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul. Îmi place foarte mult soțul Ancăi, chiar dacă ne înțelegem mai puțin. Vorbește românește, doar că trebuie să avem translator cu familia lui', a spus Teodor Dumitra după ce a ieșit din biserică, pentru protv.ro.

„Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok', a completat Eugenia Dumitra.

Anca Dumitra își dorește copii

Eugenia, mama Ancăi Dumitra, a fost extrem de fericită atunci când a aflat că actrița se căsătorește. Se pare că protagonista din Las Fierbinți își dorește să devină mamă.

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă „Se mărită fata mea, nu știu Doamne ce-i cu ea'. Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinită. Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei', a declarat Eugenia Dumitra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton