Cum câștigă Bebe Cotimanis bani în Thassos: „Este omul casei”. A fost văzut pe un afiș publicitar de mai mulți turiști români

 Ifrim Georgiana
.

Cum câștigă Bebe Cotimanis bani în Thassos. La 68 de ani, Bebe Cotimanis are o carieră impresionantă în actorie și televiziune. Pe lângă asta, mai este proprietarul unei școli de actorie din Pitești, afacere pe care a deschis-o alături de partenera lui de viață, Iulia Dumitru. Ei bine, se pare că acestea nu sunt singurele surse de venit ale actorului, căci Bebe Cotimanis și-a asociat imaginea cu un magazin de parfumuri din Grecia. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum câștigă Bebe Cotimanis bani în Thassos. Dincolo de spectacolele pe care le susține în toată țara și de rolurile din serialele de televiziune, Bebe Cotimanis și-a deschis o academie de actorie în Pitești, afacere pe care o administrează cu Iulia Dumitru, actuala lui iubită. În urmă cu ceva timp, actorul recunoștea că are un „succes nebun' cu noul business, dedicat copiilor, ba chiar există cerere mare și în rândul părinților. Pe lângă asta, Bebe Cotimanis și-a asociat imaginea cu un brand de parfumuri din Grecia, destinație în care merge an de an.

be09be09

Citește și: În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…”

Citește și: Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Kira Hagi și Ștefan Floroaica jurizează la Chefi la cuțite, în această seară: „Această combinație de două probe într-una singură va fi devastatoare”

Citește și: Fraţii Andrew și Tristan Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România. Cer daune de 5 milioane de dolari

Citește și: Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei. Primele declarații despre nuntă: „Suntem în faza de discuții. M-aș duce să mă mărit chiar și în…'

Cum câștigă Bebe Cotimanis bani în Thassos

Tot mai mulți turiști români preferă să meargă în Grecia, datorită prețurilor competitive și a serviciilor de calitate. Unii dintre aceștia au fost surprinși când l-au văzut pe Bebe Cotimanis pe afișul unui magazin de parfumuri. Se pare că actorul a ales să-și asociezea imaginea cu brand-ul respectiv, fiind în relații apropiate cu proprietarul afacerii.

„Și în această vară, Bebe Cotimanis a cumpărat parfumuri și produse cosmetice de la Lilas Perfumerie', scrie pe afișul în care apare actorul Bebe Cotimanis

„Este omul casei'

Proprietarul magazinului de parfumuri a făcut câteva declarații despre asocierea cu Bebe Cotimanis. Acesta susține că actorul vizitează Grecia în fiecare an și a acceptat să promoveze brandul de parfumuri, fiind un client fidel al locului.

„Vine aici în fiecare an, este foarte drăguţ cu noi, este omul casei. Suntem foarte bucuroşi că l-am întâlnit şi că a acceptat să ne fie alături!', a declarat proprietarul, potrivit playtech.ro.

Bebe Cotimanis și-a înființat o școală de actorie

În urmă cu mai bine de un an, Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, și-au înființat o școală de actorie la Pitești, unde predau cursuri copiilor. Actorul a recunoscut că afacerea merge bine, iar cererea este cu mult mai mare decât putea spera.  

„Școala noastră, „Cotimanis Art Academy' de la fundația Ilfoveanu-Badea, are un succes nebun. Sunt copii atât de minunați, încât am ajuns să furăm meserie de la ei. Ne-am descoperit, Iulia și eu, metoda de predare. Copilul trebuie lăsat așa cum este și să avem grijă să nu-l „modificăm' pentru că el intrând în școală, în grădiniță, este motificat încă din prima zi. Da? Noi încercăm să mângăiem îngerul nu să îl copilim, să-i smulgem aripile, sau mai nu știu eu ce. Sunt niște bucurii', a spus actorul, potrivit ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton